IOREX ZA HOTELE

PROIZVEDENO U KOREJI 

IOREX EUROPA

UVOZNIK ZASTUPNIK VERNON doo

info@vernon.hr

00385912300311

HOTEL_BLUEPRINT_3.jpg

IOREX ZA HOTELE

IOREX uređaj za zaštitu cijevi koji uklanja jedinicu kemijskog hrđu i kamenca bez upotrebe inhibitora, skupih enzima ili pogonskih uređaja koji mogu kupiti račune za struju.

PITANJA/TROŠKOVI

Neočekivano održavanje i materijalna šteta od vodovodnih cijevi među najstrašnijim su problemima s kojima se susreću vlasnici i upravitelji hotela. Trenutne metode za pokušaj popravljanja cijevi ili ublažavanja problema s vodovodnim cijevima mogu uključiti duge radne periode i troškove, povrh kojih se zidovi i podovi provaljuju ili pokidaju, što rezultira zastojima i gubitkom prihoda.

Korištenje obloge cijevi za oblaganje unutrašnjosti korodiranih cijevi ne samo da dodatno smanjuje promjer cijevi - a time i toplinsku učinkovitost - već također koristi potencijalno otrovne kemikalije (bisfenol) koje su zabranjene u nekim zemljama. Vijek trajanja obloge je ograničen, postoji opasnost od ljuštenja.

Ostali uređaji za obradu vodovodnih cijevi mogu biti energetski intenzivni za rad. Ne samo da su ovi dodatni troškovi vidljivi u računima za komunalne usluge, već ovisno o izvoru energije znači i temperamentniji sustav. Ako dođe do nestanka ili kvar uređaja, to nema utjecaja na cijevi i vodu Vašeg hotela.

pogled-turističko-odmaralište-338504.png
PIPE-PROCESS.png

IOREX RJEŠENJE

IOREX je višenamjenska, jednokratna, brza instalacija i ne zahtijeva održavanje ili rad koji je dokazano učinkovit tijekom najmanje 25 godina.

IOREX pomaže ublažiti bol i troškove hitnih popravaka tako što štiti cijevi, kao i eliminira potrebu za mlazom cijevi i korištenjem kemijskih inhibitora.

Značajno štedi na troškovima održavanja, uklanja koroziju, hrđu i kamenac.

Osoblje će se diviti čistijim tuš-glavama, slavinama, WC školjkama, perilicama posuđa i drugim uređajima koji se mogu nakupljati iz kamenca vode.

IOREX sve to čini uz primjetno poboljšanje kvalitete vode (okus i osjećaj) za hotelske goste.  

Cjevovodi određuju vijek trajanja zgrade! Upravljanje cjevovodima je ključno.

Stare cijevi skraćuju vijek trajanja zgrade.

Prosječni vijek trajanja cjevovoda u zgradama: 20-30 godinaZamjena cijevi je neizbježna, ali nije laka zbog troškova, vremena i radne snage.

Cijevi postaju potpuno drugačije nakon ugradnje IOREX-a.

Učinkovito upravljanje zgradom


NEMA više hrđave vode i curenja vode


Učinci sterilizacije za higijenu korisnika


Smanjeni troškovi zamjene cijevi


Povećano zadovoljstvo opskrbom zdrave vode


Rješavanje problema u slučaju kvarova opreme

PRIMJER HOTELA SA IOREX ZAŠTITOM