IOREX ZA RASHLADNE TORNJEVE

PROIZVEDENO U KOREJI 

IOREX EUROPE

VERNON doo

info@vernon.hr

00385912300311

COOLING-TOWER_BLUEPRINT.jpg

IOREX ZA RASHLADNE TORNJEVE

IOREX JE JEDINI UREĐAJ ZA ZAŠTITU CIJEVI KOJI UKLANJA I SPRJEČAVA HRĐU I KAMENAC BEZ UPOTREBE KEMIJSKIH INHIBITORA, SKUPIH ENZIMA ILI POGONSKIH OTOPINA KOJE MOGU POSKUPITI RAČUNE ZA STRUJU

PITANJA I TROŠKOVI

Unutarnji cjevovodi rashladnog tornja skupljaju hrđu i kamenac iz vode koju koristi. Oni smanjuju učinkovitost izmjenjivača topline, što košta vremena i novca za uklanjanje nakupljenih ostataka i rješavanje problema uzrokovanih korozijom.

  • ISPIRANJE: Često ispiranje radi čišćenja unutarnjih komponenti od hrđa ili kamenca košta tisuće dolara i može ostaviti rashladni toranj izvan rada dana. Ovo često uzrokuje nepotrebne smetnje za stanovnike zgrade i nepotrebne troškove za upravitelje zgrada.

  • KEMIJSKI INHIBITORI: Kemijski inhibitori se mogu kupiti za smanjenje hrđe, kamenca i korozije. Ove kemikalije mogu smanjiti vijek trajanja komponenti u rashladnom tornju i dodati još jedan nepotrebni trošak proračunima za održavanje zgrade.

  • UPOTREBA ELEKTRIČNE ENERGIJE: Sustavi za hlađenje od hrđa i kamenca njihove učinkovitosti. To uzrokuje veće trošenje komponenti i kontinuirano povećava operativne troškove zbog povećane potrošnje električne energije. Katodni uređaji za smanjenje hrđe i/ili kamenca također troše puno električne energije što povećava operativne troškove i odgovornost za održavanje.

NC_main_A.png

IOREX RJEŠENJA

IOREX može značajno smanjiti potrebu za godišnjim mlazom, kemijskim inhibitorima i katodnim uređajima. Patentirani proces statičke ionizacije smanjuje i preokreće hrđu, kamenac i koroziju. Patentirani IOREX proces razbija hrđu i kamenac i može smanjiti potrebu za čestim mlazom, čime se štedi novac i smanjuje potrošnja vode.

Drugi slični uređaji rashladnog tornja povećavaju Vam račune za struju, moraju se mijenjati svakih 5-10 godina i mogu riješiti samo neke probleme koji smanjuju učinkovitost rashladnog tornja.

IOREX smanjuje troškove održavanja, povećava učinkovitost izmjene topline i proizvodi životni vijek unutarnjih dijelova rashladnog tornja. Bez održavanja i traje najmanje 25 godina, IOREX će uštedjeti novac i proizvoditi vijek trajanja rashladnog tornja.