IOREX ZA STANOVE

PROIZVEDENO U KOREJI 

IOREX EUROPA

VERNON doo

info@vernon.hr

00385912300311

IOREX

Iorex je ekološki i najekonomičniji stroj za pročišćavanje vode u 21. stoljeću.

Zašto IOREX?

Najbolje ili ništa

 • Rješenje za cijevi na jednom mjestu

  Uklanja hrđu, kamenac, sluz
  Produljuje vijek trajanja cijevi
 •  
 • NSF certifikat


  Najmjerodavniji certifikat Sterilization Effect
  ubija do 99,5% bakterija
 •  
 • Učinak sterilizacije

  Izvrsna sterilizacija, trovanje hranom i prevencija kožnih bolesti
 •  
 • Čista voda

  Poboljšava kvalitetu vode i čisti smeđu vodu
 •  
 • Sigurnost

  Biokompatibilan materijal na bazi ugljika
 •  
 • Ekonomičan

  Polutrajni vijek trajanja Ne
  zahtijeva održavanje i zamjenu

IOREX je inovativna voda s nultom potrošnjom, samoradna i energetski neutralna voda i sustav za obradu cijevi koji učinkovito uklanjate sprječava hrđu i kamenac trenutnim ioniziranjem vode dok prolazi kroz vodoopskrbni sustav.

IOREX od sada vodi vodovodne cijevi Vašeg doma čistim i zdravim.

APARTMENTS_BLUEPRINT.jpg

IOREX ZA STANOVE

IOREX JE JEDINI UREĐAJ ZA POTPUNU ZAŠTITU CIJEVI KOJI POBOLJŠAVA KVALITETU VODE UZ UKLANJANJE I SPRJEČAVANJE HRĐE I KAMENCA U VODOVODNIM CIJEVIMA BEZ UPOTREBE KEMIJSKIH INHIBITORA, SKUPILIJŠAVANJE POBOLJŠAVA KVALITETU VODE UZ UKLANJANJE I SPRJEČAVANJE HRĐE I KAMENCA U VODOVODNIM CIJEVIMA BEZ UPOTREBE KEMIJSKIH INHIBITORA, SKUPILIJŠAVANJE MOGUĆNOSTI INHIBITORA, SKUPILIJU I POKRIVANJE POZIVA.

PROBLEMI/TROŠKOVI

Hitno održavanje i materijalna šteta od vodovodnih cijevi među najstrašnijim su problemima s kojima se suočavaju vlasnici i upravitelji zgrada. Trenutne metode pokušaja popravljanja cijevi ili rješavanja problema s vodovodnim cijevima mogu uključiti duge radne periode i troškove, povrh kojih se zidovi i podovi provaljuju ili pokidaju, što stvara neugodnosti za osoblje i klijente. Korištenje obloge cijevi za oblaganje unutrašnjosti korodiranih cijevi ne samo da dodatno smanjuje promjer cijevi - a time i toplinsku učinkovitost - već također koristi potencijalno otrovne kemikalije (bisfenol) koje su zabranjene u mnogim zemljama. Vijek trajanja obloge također je ograničen prije nego što se može lako oguliti.
 

 
Ostali uređaji za obradu vodovodnih cijevi mogu biti energetski intenzivni za rad. Ne samo da se ovi dodatni troškovi vide u računima za komunalne usluge, već ovisno o izvoru energije također znači i temperamentniji sustav. Ako dođe do prekida rada ili kvar uređaja, on ne štiti vaše cijevi ili vodu.

shutterstock_563709478-copy.png
IOREX ZA TUŠ IOR-SN  1/2"
QUOTE_2.png

KAKO IOREX DJELUJE

IOREX je višenamjenska, jednokratna, brza instalacija i ne zahtijeva održavanje ili rad koji je dokazano učinkovit tijekom najmanje 25 godina.

IOREX pomaže ublažiti bol i troškove hitnih popravaka tako što štiti cijevi, kao i eliminira potrebu za mlazom cijevi i korištenjem kemijskih inhibitora.

Značajno štedi na troškovima održavanja, uklanja koroziju, hrđu i kamenac.

Cijenit ćete čistije glave tuša, WC školjke, perilice posuđa i druge uređaje koji se mogu nakupljati iz vode, kao i uživati ​​u poboljšanoj toplinskoj učinkovitosti,

IOREX čini sve to, a značajno poboljšava okus i osjećaj vode za stanovnike.

PRIMJER JEDNOSTAVNE INSTALACIJEPrimjena za vodomjer

IOREX Model IOR-15H

Promjer 15 mm

Duljina  190 mm

Težina    2 kg

Primjena Tuš

IOREX SHOWER Model IOR-SN

Promjer 15 mm

Duljina 135 mm

Težina  0,6 kg

KAKO UGRADITI IOREX SHOWER Model IOR-SN