Možete ukloniti kamenac ili ga stabilizirati

Možete ukloniti kamenac
ili ga stabilizirati

Inteligentno obrađena voda bez aditiva

Alternativna zaštita od kamenca

Druga vrsta zaštite od kamenca je alternativna zaštita od kamenca. Sastoji se od ostavljanja vapna u vodi - ali pazeći da se ne može naseliti.

Alternativni uređaji za zaštitu od kamenca tvrtke JUDO osiguravaju to uz pomoć posebnog postupka, koji zahtijeva samo električnu energiju za stabilizaciju tvrdoće - bez soli i posuda sa smolom. Sićušne čestice vapna vezane su za veće čestice, koje se više ne mogu taložiti na cjevovodima.

Na taj način uređaji za zaštitu od kamenca štite vaše instalacije i opremu, izbjegavajući gnjavažu i dodatne troškove.Kamenac se može ukloniti - na primjer, s omekšivačem vode. Ili stabilizirati - s sustavom za alternativnu zaštitu od kamenca.

Uređaji poput i-balansa ili BIOSTAT ostavljaju vapno u vodi, ali osiguravaju da se ne mogu smjestiti u cijevi.

U tu svrhu, patentirani elektrolitički kristalni generator kristala stvara mikroskopski male kristalne sjeme iz vode. Prekomjerno vapno naslage preferiraju na ovim kristalima i izbjegavaju površine cijevi i spirale grijanja.

Dokazani i inteligentni proces.
Obično JUDO, mogli biste reći.
Smart zaštita vapna ima ime.
I tri razine.


Razina 1
DVGW-odobren tretman vapna

Kristalni generator formira iz vode takozvani kristali sjemena. Ovi mikroskopski vapno kristali ostaju suspendirani i kasnije teče u zgradi s vodom. Tamo se višak vapna uglavnom taloži na ovim kristalima, a ne na površini grijaćih zavojnica ili u cijevima. Prednost: Budući da se tvari ne dodaju ili uklanjaju iz vode, zadržava se kvaliteta pitke vode, posebno vrijednih minerala. Kontrola procesa vapna je potpuno automatizirana. Mikroprocesor s mjeračem vode registrira kvalitetu vode i protok. Ovo jamči dosljedno učinkovitu obradu vode.


Razina 2
Optimizacija odabirom

U ovom koraku obrade odabiru se kristali sjemena. Ovaj proces odabira osigurava da samo prikladni kristali napuste komoru za liječenje kako bi se postigao optimalan učinak.

Razina 3
Potpuno automatsko čišćenje

Kristalni generator se potpuno čisti. Čestice vapna se skupljaju u komori za liječenje i zatim ispiru kroz ventil u odvodnoj liniji. Bez prekida opskrbe vodom, bez skupih dijelova za nošenje.
Inteligentno obrađena voda bez aditiva


JUDO i-bilanca
Potpuno automatska zaštita od kamenca


JUDO BIOSTAT 2050 - 2200
Sustav zaštite od kamenca za tehnologiju građenja