DISK FILTER ZA VODU

JUDO Multiflex Disc Filteri

su sustavi s automatskim ispiranjem unatrag - pokreću se diferencijalnim tlakom ili vremenski kontroliranom ovisno o opremi. Postupak ispiranja unatrag optimiziran je za učinkovitost i osigurava potpuno vraćanje performansi filtra i uvjeta pritiska. Zahvaljujući Multiflex tehnologiji, samo je 0,5 do 1% kapaciteta filtrata potrebno za pranje ispiranja kao vode za ispiranje.

Pad tlaka je minimalan zbog dizajna; potpuno automatski rad osigurava značajno smanjeni napor u održavanju. Daljnje prednosti su mali zahtjev za prostorom i mogućnost jednostavnog proširenja zbog modularne izvedbe. Sustavi su izuzetno robusni i otporni na koroziju i kemikalije.

JUDO višenamjenski filtar diska
za vodu koja vam stvarno treba.

JUDO Multiflex Disc Filter postiže maksimalnu sigurnost i preciznost u filtriranju procesne vode. Temelj njegova uspjeha: inovativna Multiflex tehnologija.

Filtriranje prolazi kroz plastične diskove izvana prema unutra, s utorima dvaju uzastopnih diskova koji formiraju geometriju uzorka pile. To stvara raskrižja gdje se krute i čestice okreću oko sebe i zaglave u sljedeću granu. Zahvaljujući dobro osmišljenom dizajnu i visokoj kvaliteti dijelova i materijala, JUDO Multiflex disk filtri nisu samo iznimno učinkoviti, oni su također iznimno robusni i zahtijevaju malo održavanja.
Kraj
za finu zrnatu i čvrstu prljavštinu.

JUDO Multiflex disk filtri su sustavi s automatskim pražnjenjem - ovisno o opremi koju pokreće diferencijalni tlak ili vremenski upravljani. Proces pražnjenja je optimiziran za učinkovitost i osigurava potpunu oporavak performansi filtra i uvjeta tlaka. Za pražnjenje tekućine potrebno je samo 0,5 do 1% izlaza filtrata zahvaljujući Multiflex tehnologiji.

Gubitak tlaka je minimalan po nacrtu; potpuno automatski rad osigurava znatno smanjenje napora za održavanje. Ostale prednosti uključuju mali trag i mogućnost jednostavnog ekspanzije kroz modularni dizajn. Sustavi su iznimno robusni i otporni na koroziju i kemikalije.

Sigurnost i preciznost u filtriranju procesne vode kroz JUDO Multiflex Disc Filter.

JMDF 2 - 8, za pitku, procesnu i cirkulacijsku vodu do 35 ° C, radni tlak min. 1,5 bar / max. 6 bara, nominalni protok 48 - 192 m³ / h.

Za filtriranje sitnozrnatih i krutih nečistoća.

Tipična područja primjene:

  • geotermalna
  • Filtracija procesne vode
  • Poljoprivredno navodnjavanje
  • Filtracija površinske i sive vode kao i kišnice
  • Filtracija industrijske vode

KLIKNI NA SLIKU ZA VIŠE O PROIZVODU

BROŠURA JUDO MULTIFLEX FILTER