FILTER ZA VODU

Najbolji filteri za vodu JUDO 
- prva barijera protiv prljavštine,pijeska,kamenca,hrđe i drugih nečistoća u vodovodu 

Izumljen,patentiran,proizveden u Njemačkoj! Vrhunska kvaliteta!

Proizvođači slavina preporučuju da se na sve vodovodne sustave ugradi efikasan cjevovod kako bi se spriječilo oštećenje njihovih keramičkih uložaka i spriječilo blokiranje glava tuša i filtera za slavine. Oštre abrazivne čestice, koje mogu uzrokovati znatnu koroziju, zadržavaju se na Judovom patentiranom sito od 100 mikrona, omogućujući sigurnoj vodi da teče kroz jedinicu zaštite od zrnja u vaše prebivalište. U određenoj zemlji sve su zgrade opremljene filtrom za uklanjanje prljavštine za zaštitu vodovodne instalacije i za zdravstvene potrebe.

Zaštitna jedinica koja se nalazi u kućištu od fine je mreže od nehrđajućeg čelika - srebrnim premazom u nekim slučajevima, kako bi se dodala zaštita od stvaranja bakterija kroz koje prolazi struja vode, zarobljavajući suspendirane krute tvari s vanjske strane i omogućavajući očišćenoj vodi da prođe s minimalnim gubitkom tlaka.

Ovisno o vašim potrebama, filtri se isporučuju u ručnoj ili automatskoj konfiguraciji. Tu je i komercijalni i industrijski niz filtara koji se mogu instalirati u bilo koju zgradu, na primjer, bolnice, hoteli, blokovi sa ugostiteljskim objektima i mnogi drugi. Zbog naše agresivne vode  važno je da se sav talog ukloni iz vode prije ulaska u zgradu. Što se događa, da se na dnu vodovodnih cijevi formira sloj sedimenta koji zadržava određenu bakteriju koja korodira cijevi, normalni uvjeti nisu mogući nakon što se formira sloj sedimenta da ga ukloni.

Filter za zaštitu pitke vode ne samo da mora biti u skladu sa standardom, već i zadovoljiti vaše zahtjeve. Filtri JUDO klase zaštite označavaju vrh našeg asortimana. Uklanjaju prljavštinu, hrđu i čestice pijeska, koje se ispiru dugim putem od vodovoda do slavine. Stoga oni čine osnovu za higijenski rad i zadržavanje vrijednosti vaše instalacije pitke vode.

Zašto imamo toliko iskustva na području zaštitnih filtera?
Izumili smo ga!

1962. godine pokrenut je prvi zaštitni filter na svijetu - JUDO. U međuvremenu smo nastavili poboljšavati filtriranje pitke vode u smislu funkcionalnosti, kvalitete i jednostavnosti korištenja. Rezultat su proizvodi koji nisu samo desetljeća iskustva, već i mnogo budućih tehnologija.

Filtri uklanjaju čestice prljavštine i sprječavaju koroziju i oštećene priključke. Takozvani filteri za zaštitu od ispiranja olakšavaju Vam i Vaš filtarski element ne mora se zamijeniti kada je zaprljan,već umjesto toga, jednostavno se čisti obrnutim protokom vode čistom vodom. To dugoročno štedi vrijeme i novac. Ova metoda je također izum JUDO-a.

Čišćenje filtra, dalje razvijeno: U zaštitnim filterima klase zaštite klica, tri mlaznice provode ispiranje. Oni selektivno rade s visokim tlakom i tako postižu nenadmašnu učinkovitost čišćenja. Istovremeno čiste staklo. Opskrba vodom nije prekinuta tijekom postupka ispiranja. U ulošku za sito jasno je vidljiva nečistoća i može se optimalno ukloniti. Rotacija točke je izum od ... pogađate: JUDO.

Više od 55 godina know-how - tehnologija JUDO filtera.

Filter za pitku vodu štiti od:

kapi visokog pritiska

Otpuštanje čestica prljavštine koje između ostalog narušavaju funkciju slavina

Lagana korozija u nezaštićenim cijevima dovodi do smeđe vode

Korenje korozije u nezaštićenim cijevima

Prljavština dovodi do oštećenja vodonosnih uređaja

Oštećenja na vodenim uređajima

Čestice u vodi za piće

Začepljeni perlatori slavina

Prljavština dovodi do smanjenog protoka vode

Smanjeni protok vode

Prljavština dovodi do oštećenja vodonosnih uređaja

Oštećenja na vodenim uređajima

Obavezno po DIN standardu!

DIN 1988-200 najvažniji je standard u odnosu na zaštitne filtere. Pod točkom 12.4 (Mehanički filtri) propisano je da se mora ugraditi mehanički filtar. Ugradnja mora biti izvršena prije prvog punjenja instalacije za pitku vodu i to lokalno odmah iza sustava vodomjera. Mogu se postavljati samo mehanički filtri.

IMATE LI NESANITARNI / NE ODRŽAVANI ZAŠTITNI FILTER?

Vaš je filter živ?

Ako su instalirani filtri za zaštitu vode za piće, oni se često ne ispiraju pravilno. Ili, ako se radi o zamjenjivom filteru, filterski se element obično zamjenjuje rijetko. Žeđ i apetit nestali bi za mnoge stanovnike kuća kad bi samo pogledali njihov prljavi filter.

Da bi se spriječili higijenski problemi, zaštitni filteri moraju se redovito pregledavati i servisirati.

Kad ste zadnji put provjerili filtar za zaštitu pitke vode?

Vaš je filter živ?

Nehigijenski / ne održavani zaštitni filter dovodi do:

Izlaganje klica

Izlaganje klica

kapi visokog pritiska

kapi visokog pritiska

follow-up troškovi

Jeste li znali to?

DIN EN 806-5 regulira učestalost pregleda i održavanja u Dodatku A, tablica A 1: interval od 6 mjeseci za filtere koji se mogu isprati i ne mogu prati, a veličina mreže od 80 µm do 150 µm. Ovisno o onečišćenju pitke vode česticama, npr. B. povećane kontaminacije probijanjem vodovodnih cijevi ili novih izmještanja na opskrbnom području, vremenski se intervali mogu također skratiti.

Zastarele i higijenski upitne filtere treba potpuno zamijeniti. Kako ne bi trebalo prekinuti dovod vode tijekom radova održavanja, postavljanje filtera za ispiranje ili paralelnih sustava koji rade istovremeno mogu imati smisla. Zaobilazne linije nisu dopuštene zbog stagnacije.

Prednosti i funkcije

Čišćenje filtrirane nečistoće

Samo kod JUDO-a:
Sustav rotacije u točkama

- ispiranje i pranje filtera izumio je JUDO. I usavršeno je s rotacijom točaka. Zaslon filtra čisti se po točki pomoću tri rotirajuće mlazne cijevi pod visokim tlakom. Filteri klase zaštite od klica postižu neusporedivu učinkovitost čišćenja. Staklo se vidi i tijekom pranja.

Uložak za sito od nehrđajućeg čelika

Jer čistoća je preduvjet higijene

Nečistoća je jasno vidljiva na mrežici od nehrđajućeg čelika i može se optimalno ukloniti. U filtrirnoj posudi prevladavaju najgori mogući uvjeti za mikroorganizme. I najbolji preduvjeti za trajnu higijenu.

Smeđa voda

Zaštita od korozije: regulacija je regulacija

Standardi poput DIN 1988-200 propisuju zaštitne filtre i zahtijevaju čiste cjevovodne sustave bez korozije. Prvo, radi zaštite zdravlja ljudi. S druge strane, dugoročno zaštititi tehničke uređaje, instalacije za pitku vodu, sanitarne armature i grijače vode visoke vrijednosti od oštećenja.

NEMATE ZAŠTITNI FILTER?

Djelujte odmah i zaštitite instalaciju pitke vode od daljnjih oštećenja!

Zaštitni filter bitan je dio higijenske instalacije pitke vode. Njezin je posao uklanjanje hrđe, prljavštine i čestica pijeska iz vode za piće.

S jedne strane, te čestice mogu dovesti do korozije u linijama i uređajima. Rezultat su nazubljene površine koje se mogu lakše kolonizirati pomoću mikroba. S druge strane, čak se i mikroorganizmi mogu lijepiti na čestice prljavštine. Filter je stoga važna ulazna prepreka. Čak i ako ne mogu zaustaviti same mikroorganizme, to im uskraćuje organske hranjive tvari i područja kolonizacije.

KLIKOM NA SLIKE ISPOD SAZNAJTE VIŠE O PROIZVODIMA!!!

 DO 70 STUPNJEVA TOPLE VODE

 

 FILTER ZA VODU SA ZAMJENOM ULOŠKA