CENTRIFUGALNI SEPARATOR

Centrifugalni separator
protiv krutih čestica

Centrifugalni separatori uklanjaju čvrste čestice iz vode za piće i servisne vode. Oni koriste razliku gustoće između vode i tvari koje treba odvojiti - bez uporabe filtera za filtriranje. Stoga su posebno prikladni kao predtretman prije pražnjenja zaštitnih filtera kako bi produžili vijek trajanja i intervala ispiranja.

Centrifugalni separatori iz JUDO kombiniraju relativno jednostavan način rada s posebno robusnom kvalitetom dijelova i materijala. Rezultat su iznimno izdržljivi i pouzdani proizvodi.
ostaviti
prljavi posao je tih za nas.

Optimalna funkcija JUDO centrifugalnog separatora je kontinuirani protok pri 70 do 100% maksimalne brzine protoka. Automatska jedinica puhala je dostupna kao dodatna oprema. Za njihovu upotrebu potrebno je kontrolirati zrak ili kontrolnu vodu od 5,5 do 7 bara.

JUDO centrifugalni razdjeljivači nemaju pokretne dijelove za habanje, cjedila ili drugi filtarski materijal. Oni štede operatera zamjenu korištenih dijelova i ne zahtijevaju redovite prekide. Uređaji zauzimaju malo prostora i lako se mogu integrirati u postojeće linije. Razdvojene tvari su ablirane u određenim intervalima.
Centrifugalni separator za uklanjanje krutih čestica iz vode za piće i servisne vode
KLIKNI NA SLIKU ZA VIŠE O PROIZVODU