IOREX VODA ZA RASHLADNE TORNJEVE

PROIZVEDENO U KOREJI 

IOREX EUROPE

VERNON d.o.o.

iorexeu@vernon.hr

00385912300311

IOREX VODA ZA RASHLADNE TORNJEVE-IOREX WATER FOR COOLING TOWERS

IOREX JE JEDINI UREĐAJ ZA ZAŠTITU CIJEVI KOJI UKLANJA I SPRJEČAVA HRĐU I KAMENAC BEZ UPOTREBE KEMIJSKIH INHIBITORA, SKUPIH ENZIMA ILI POGONSKIH OTOPINA KOJE MOGU POSKUPITI RAČUNE ZA STRUJU

Rashladni tornjevi i problemi koje stvara voda?

Unutarnji cjevovodi rashladnog tornja skupljaju biofilm, sluz, hrđu i kamenac iz vode koju koristi.To slabi učinkovitost izmjenjivača topline, što košta vremena i novca za uklanjanje nakupljenih ostataka i rješavanje problema uzrokovanih korozijom.

 • Ispiranje: Često ispiranje radi čišćenja unutarnjih komponenti od biofilma, sluzi i hrđe ili kamenca košta tisuće dolara i može staviti rashladni toranj da čeka na popravak danima. Ovo često održavanje uzrokuje nepotrebne smetnje za stanovnike zgrade i nepotrebne troškove za upravitelje zgrada.

 • Kemijski inhibitori: Kemijski inhibitori se mogu kupiti za smanjenje rasta biofilma i smanjenje hrđe, kamenca i korozije. Ove kemikalije mogu smanjiti vijek trajanja komponenti u rashladnom tornju i dodati još jedan nepotrebni trošak proračunima za održavanje zgrade.

 • Enzimsko čišćenje: Sustavi hlađenja isparavanjem su sveprisutni s biofilmom. Poznato je da postoji visok rizik od Legionele s biofilmima, stoga je sposobnost kontrole biofilmova ključna za kontrolu rizika od izbijanja Legionele. Enzimska sredstva za čišćenje su skupa i potrebno ih je dosljedno koristiti kako bi biofilm bio pod kontrolom.

 • Potrošnja električne energije: Biofilm, sluz, hrđa i kamenac svi sustavi hlađenja sokom imaju njihovu učinkovitost. To uzrokuje veće trošenje komponenti i kontinuirano povećava operativne troškove zbog povećane potrošnje električne energije.

IOREX VODA NUDI  rješenja za rashladne tornjeve i klime

IOREX sprječava i uklanja hrđu, kamenac, sluz i bio-film na unutarnjoj opremi rashladnog sustava.

IOREX voda pruža:

 • Smanjuje upotrebu kemikalija

 • Smanjuje potrošnju vode i energije

 • Smanjuje troškove održavanja i povećava učinkovitost izmjene topline

 • Sprječava neočekivane zastoje

 • Sprječava i ubija bakteriju Legionella pneumophila eliminirajući razvoj biofilma

 • Produžuje životni vijek opreme

PITANJA I TROŠKOVI

Unutarnji cjevovodi rashladnog tornja skupljaju hrđu i kamenac iz vode koju koristi. Oni smanjuju učinkovitost izmjenjivača topline, što košta vremena i novca za uklanjanje nakupljenih ostataka i rješavanje problema uzrokovanih korozijom.

 • ISPIRANJE: Često ispiranje radi čišćenja unutarnjih komponenti od hrđa ili kamenca košta tisuće dolara i može ostaviti rashladni toranj izvan rada dana. Ovo često uzrokuje nepotrebne smetnje za stanovnike zgrade i nepotrebne troškove za upravitelje zgrada.

 • KEMIJSKI INHIBITORI: Kemijski inhibitori se mogu kupiti za smanjenje hrđe, kamenca i korozije. Ove kemikalije mogu smanjiti vijek trajanja komponenti u rashladnom tornju i dodati još jedan nepotrebni trošak proračunima za održavanje zgrade.

 • UPOTREBA ELEKTRIČNE ENERGIJE: Sustavi za hlađenje od hrđa i kamenca njihove učinkovitosti. To uzrokuje veće trošenje komponenti i kontinuirano povećava operativne troškove zbog povećane potrošnje električne energije. Katodni uređaji za smanjenje hrđe i/ili kamenca također troše puno električne energije što povećava operativne troškove i odgovornost za održavanje.


IOREX RJEŠENJA

IOREX može značajno smanjiti potrebu za godišnjim mlazom, kemijskim inhibitorima i katodnim uređajima. Patentirani proces statičke ionizacije smanjuje i preokreće hrđu, kamenac i koroziju. Patentirani IOREX proces razbija hrđu i kamenac i može smanjiti potrebu za čestim mlazom, čime se štedi novac i smanjuje potrošnja vode.

Drugi slični uređaji rashladnog tornja povećavaju Vam račune za struju, moraju se mijenjati svakih 5-10 godina i mogu riješiti samo neke probleme koji smanjuju učinkovitost rashladnog tornja.

IOREX smanjuje troškove održavanja, povećava učinkovitost izmjene topline i proizvodi životni vijek unutarnjih dijelova rashladnog tornja. Bez održavanja i traje najmanje 25 godina, IOREX će uštedjeti novac i proizvoditi vijek trajanja rashladnog tornja.

PRIJE I POSLIJE INSTALACIJE IOREX UREĐAJA ZA VODU I CIJEVI!

VIŠE O PROIZVOĐAČU IOREX