HIGIJENA I DEZINFEKCIJA VODE

Standardna dezinfekcija i higijena
koncentrirana protiv klica u vodi

Čak i ako je instalacija pitke vode savršeno planirana i profesionalno puštena u pogon - rizik ponovne kontaminacije uvijek postoji. Konkretno, ako sustav ne radi prema namjeni. U takvom slučaju, dezinfekcija može postati neophodna. To znači: diskontinuirano dodavanje dezinficijenta u visokoj koncentraciji. Klor-dioksid se pokazao kao najbolje rješenje za ovo.
Smanjenje staničnih stanica
prema DVGW radnom listu W 557

Prvo, sustav koji se tretira potpuno se prazni. Zatim se ponovno punjenje se provodi sa smjesom za dezinfekciju vode u željenom prijavi list od koncentracije najmanje 6 mg po litri klor dioksida tijekom oko 12 sati.

Dobro dokazano za dezinfekciju štandova: dvodijelni sustav JUDO JLS-DUO temeljen na klorinovom dioksidu. JLS-DUO uklanja mikroorganizme i biofilm. Sastoji se od tekućine i čvrste komponente, gotovo neograničen prostor za pohranu i odgovara DVGW radni list W 557. Za primjenu preporučujemo dobro dokazane i pouzdane crpke za doziranje Judo MECHADOS koji se lako integrira u glavnom vodoopskrbe.
Napomena:

Kontaminacija vodoopskrbnog sustava vrlo je ozbiljna stvar. Potrebne mjere su izuzetno složene i raznovrsne - od obavještavanja vlasti na utvrđivanje uzroka.

Ako niste dokazani stručnjak za ovu temu - slobodno nas kontaktirajte u bilo kojem trenutku. Drago nam je što vam možemo pomoći.
Proizvodi za izvođenje dezinficijensa

KLIKNI NA SLIKU ZA VIŠE O PROIZVODU