ULTRAFILTRACIJA VODE

Ultrafiltracija
bez klica i buke

Ultrafiltracija (UF) je membranski proces koji je prikladan za uklanjanje ili smanjenje krutih tvari, mikroorganizama, turbiditeta i suspendirane tvari. U takvim zamagljenjima patogeni se mogu usaditi i tako izbjeći većinu mjera dezinfekcije. Nakon odstranjivanja, odvija se sljedeća dezinfekcija, poželjno s UV sustavom. Ultrafiltracija tako čini važan doprinos proizvodnji i zaštiti pitke vode.
Ultrafiltracija s JUDO:
Beskompromisno fleksibilno

JUDO PURE @ ENTRY sustavi ultrafiltracije kombiniraju ovaj dokazani proces s brojnim drugim pogodnostima. Sustavi su modularni i dostupni u različitim veličinama. To ih čini lako prilagoditi različitim zahtjevima u pogledu performansi i kakvoće vode. Sustav se koristi za liječenje vode, površinske vode, slankaste vode, pa čak i morske vode. Također se može koristiti za prethodnu obradu drugih procesa kao što je reverzna osmoza: PURE @ ENTRY čini rad tih sustava ekonomičnijim i sigurnijim.

JUDO ultrafiltracijski sustavi dizajnirani su za potpuno automatski rad. Kontrola regulira različite radne cikluse, kao što su filtriranje i ispiranje.

Sama filtracija radi se zbog uštede vode u takozvanom "dead-end" operaciji. Voda je pritisnuta oko 3 bara kroz kraj zatvorenog paketa šupljeg vlakna. Čista voda prolazi kroz membranu, ostaju iza mikroba, zamućenja i čestica prljavštine. Kako biste uklonili prljavštinu, potrebno je provoditi čišćenje / ispiranje u redovitim intervalima. Vrijeme rada između dva ispiranja je između 30 i 120 minuta, ovisno o tome koliko je voda prljava. Ako je vrijeme rada niže, mora se postaviti još jedna faza filtracije, na primjer višeslojni filtar. Čišćenje se aktivira automatski preko vremenskog intervala i / ili diferencijalnog tlaka. Traje oko 40 do 60 sekundi; vodoopskrbu se može održavati pomoću spremnika spremnika.
Redukcija sterilizacije i zamućenja vode bez željeza i mangana ultrafiltracijom
JUDO PURE @ ENTRY 900 i 1800
ultrafiltracija
klikni na sliku za više o proizvodu