KATALOG JUDO FILTERI ZA VODU

JUDO KATALOG 2021 VERNON d.o.o.

JUDO_HRVATSKA CJENIK I KATALOG WWW.VERNON.HR_2019.pdf

JUDO_HRVATSKA KATALOG REZERVNIH DIJELOVA WWW.VERNON.HR.pdf

Svi dodatni upiti na mail:

judo@vernon.hr

ili na mob. 091 2300 311

VERNON d.o.o. je ovlašteni uvoznik i zastupnik, JUDO Wasseraufbereitung -Njemačka

SERVIS- servisiramo samo proizvode kupljenje preko Vernon d.o.o. i njegovih partnera!

Jamstvo na uređaje 2 godine

 Made  in GERMANY    JUDO WEB SHOP

industrija

NUDIMO RJEŠENJA KOJA
JOŠ NE POSTOJE.

Moderna tehnologija gradnje pokriva mnoga područja - od sanitarne i grijaće tehnologije preko elektrotehnike do automatizacije zgrada. Svi ti dijelovi moraju se umrežiti i konačno integrirati u održivi sveukupni koncept. Pročišćavanje vode odnosi se na nekoliko ovih pod-područja i trebalo bi činiti pravdu za svako od njih. Zahtjevan zadatak koji je u najboljim rukama s JUDO-om.

Već više od 80 godina nudimo rješenja za pročišćavanje vode u građevinskoj tehnologiji. Čak i one koje ne pronađete u katalogu. Analiziramo vaše potrebe i planiramo zajedno s vama optimalnu biljku. Vaše pojedinačno rješenje koje udovoljava vašim zahtjevima kao i primjenjivim standardima i smjernicama.

SJEDIMO S TOBOM.
I RAZILAZITE SE SA SVOJIM ZADACIMA.

Specijalni savjetnik objašnjava sustav omekšavanja vode na ISH 2017

partnerstvo

Ako vam je potrebna naša pomoć, nećemo vam poslati samo e-poštu, već i stručnjaka. Tamo gdje gradimo postrojenje, servisni tehničar bit će vam kraj. S prodajnom i servisnom mrežom širom svijeta, tu smo gdje su nam potrebni. Pouzdanost i povjerenje najvažniji su stupovi naših odnosa s kupcima - od začeća do izvršenja do usluge.

Vježbajte u učionici Julius Dopslaff Campus, Winnenden

kvaliteta

Čak i ako razvijemo rješenja koja još nisu postojala, osnova za to je standard kvalitete za koji se naše ime dugo zalagalo. To znači: Pouzdanost, dugovječnost i jednostavnost u radu. Proizvodi JUDO razvijaju se i proizvode isključivo u Njemačkoj. Oni napuštaju našu kuću tek nakon što prođu kroz njih.

JUDO je najinovativnija marka u sanitarnom sektoru u 2014. godini

inovacija

Od svog osnivanja radimo na unapređivanju zajedničkih postupaka značajnim inovacijama. To dokazuju naši brojni patenti i inovacijske nagrade koje su već dodijeljene našem radu. Naši stručnjaci imaju detaljno znanje o primjeni i dugogodišnje iskustvo. Time sve znanje tradicije i razvoj orijentiran na budućnost mogu učiniti upotrebljivim za vas.

PODJEDNAKO VAŽNO KAO I FILTRIRANJE I OMEKŠAVANJE:
RAZGOVOR KOJI RAZJAŠNJAVA.

Individualni savjet

Imate li pitanja o tretmanu vode? Naši stručnjaci za unutarnju, vanjsku i korisničku službu uvijek su za vas.

Razgovarajte s nama - rado ćemo vam pomoći. Također kod vas.

analiza vode

Osnova za svako pročišćavanje vode je analiza vode.
Mi se brinemo za to za vas. Brzo i besplatno.

Tehnički obvezujuće ponude

Na temelju vrijednosti vode, kreiramo detaljnu ponudu prilagođenu vašim potrebama. Ekonomičan, brz i transparentan.

podaci o proizvodu

Informacije o proizvodima, poput natječajnih tekstova i glavnih podataka, koji su dostupni u standardiziranim formatima, mogu se uvesti i pohraniti u vaš računski program.

CAD

Kako bismo dobili točan pregled proizvoda koje pružamo, rado ćemo vam pružiti 3D modele koji se temelje na CAD-u, dijagrame instalacije i dimenzionalne crteže.

Javni prostor

JAVNE ZGRADE:
OTVORENE SVIMA - OSIM MIKROBA.

Škole, vrtići, sportski tereni i druge javne ustanove imaju jedno zajedničko: razdoblja intenzivne uporabe slijede dugačka razdoblja u kojima zgrade jedva ili nisu naseljene - na primjer tijekom odmora. To znači povećani higijenski rizik, pogotovo jer se obično radi o udaljenim instalacijama u udaljenim dijelovima kojih je voda već duže vrijeme dostupna.

Drugi važan aspekt je kvaliteta vode. Treba biti dizajniran tako da kombinira udobnost za korisnike s zaštitom za instalaciju. To prije svega znači prevenciju od čestica prljavštine i kamenca.

Dakle, mnogo toga govori o kvalitetnom i stručnom rješenju za obradu vode. I za kvalificirani savjet iskusnih stručnjaka.

Škole, bolnice, vlasti
Javno koriste. Nadam se zaštićen.

Ako porast broja patogena prelazi dopuštene vrijednosti, ne samo da zdravstveni rizici prijete potrošačima. Šteta na slici za operatera je obično ogromna, da ne spominjemo bilo kakve zahtjeve za oštećenjem.

Nisu uzalud zdravstvene vlasti posvećuju posebnu pozornost takvim ustanovama. Izmijenjeni Pravilnik o pitkoj vodi zahtijeva godišnje ispitivanje legionele na javne zgrade - u svakom slučaju na različitim, reprezentativnim mjestima. Mjerodavni standard je DIN EN ISO 19458.

Takozvana "vrijednost tehničkih mjera" od 100 CFU na 100 ml vode za piće ne smije se premašiti. Ako je to slučaj, zdravstveni odjel mora biti obaviješten. Nadležno tijelo ispituje i utvrđuje što treba poduzeti. To može uključivati, na primjer, opsežnu tehničku obnovu sustava tople vode s obzirom na temperaturu vode i izbjegavanje stagnacije.

Ako na 100 ml vode za piće postoji više od 1000 legionela, odmah se mora provesti daljnje ispitivanje u skladu s DVGW W 551 i u pravilu se mora odmah započeti dezinfekcija u skladu s DVGW W 557. Od 10.000 legionela po 100 ml može se izvesti odmah zabrana tuširanja.

Istraživanja skreću pozornost na probleme koji se ne mogu primijetiti s pitkom vodom

NAJBOLJA ZAŠTITA OD MIKROBA:
KNOW-HOW.

Tema higijene pitke vode za javne zgrade jednako je važna koliko i složena. Pratiti sve zakone, norme i smjernice sve je samo ne lako. Stoga je neophodan detaljni savjet stručnjaka. Naši stručnjaci rado će vam pomoći i pomoći vam. S prvim neobavezujućim razgovorom ili s detaljnom ponudom.

 

PROFI-QC i PROMI-QC:
Zaštitni filtri

Sigurnost i zaštita na ulazu u zgradu kroz filter / kućansku vodenu stanicu.

Ugradnja filtra potrebna je prema DIN smjernicama 1988-200!
Potpuno automatsko omekšavanje vode:
JUDO i-soft 5 - 20 TGA

Sustav omekšavanja vode JUDO i-soft TGA sastoji se od pojedinačnih modula testiranih DIN-DVGW i omogućuje nominalni protok do 20 m³ / h uz smanjenje tvrdoće od 20 ° dH do 8 ° dH.

FILTAR ZAŠTITE

DIN 1988-200 zahtijeva postavljanje zaštitnih filtera kako bi se spriječilo uranjanje krutih čestica u instalaciju pitke vode. Ako nedostaje zaštitni filter, to može dovesti do kvara, korozije i, naposljetku, higijenskih problema.

Filtar zaštite od povratnog ispiranja klase zaštite od klica JUDO

JUDO nije samo izumio zaštitni filtar za ispiranje unatrag, već ga je i optimizirao. U zaštitnim filterima klase zaštite klica, zaslon filtra ne samo da se ispere, već se očisti točkasto po mjesto pod visokim tlakom. Bez prekida opskrbe vodom. JUDO je jedini dobavljač koji nudi filtre za zaštitu od ispiranja do DN 200.

JUDO PROFIMAT-QUICK CONTROL automatska zaštita od povratnog ispiranja (kontrolirano vremenskim i diferencijalnim tlakom) JPF-QC-ATP DN 200

OMEKŠAVANJE

Kalcificirane instalacije i grijači vode nisu samo nepripetizirani, već i opasni. Oni promiču rast mikroorganizama. Rješenje: sustav omekšavanja vode. Meka voda izbjegava naslage kalcija i tako stvara osnovu za higijenske instalacije. Također pomaže u uštedi energije. „Tvrda voda može uzrokovati pad učinkovitosti i dodatne troškove zagrijavanja vode do 48% (računato tijekom životnog vijeka od 15 godina)“, prema WQA Battelle studiji „Ušteda energije omekšavanjem vode“ iz 2010.

Potpuno automatski sustav za omekšavanje vode JUDO i-soft 5 - 20 TGA

JUDO i-soft TGA sastoji se od DIN-DVGW testiranih pojedinačnih modula i na taj način nudi jasne prednosti u pogledu puštanja u rad, higijene i performansi. Inteligentni način rada jedinstven je u cijelom svijetu. To sustavu omogućuje da kvalitetu vode jednim pritiskom na tipku postavi. Uz to, automatski nadoknađuje fluktuaciju tvrdoće u sirovoj vodi. Za nazivne brzine protoka do 20 m³ / h sa smanjenjem tvrdoće od 20 ° dH do 8 ° dH.

STOJI DEZINFEKCIJU

Odlučno u borbi protiv legionele jest uklanjanje biofilma koji nastaje na bilo kojoj površini natopljenoj vodom i pruža optimalno stanište i zaštitu bakterijama. Za uspješnu sanaciju sustava kemijskom dezinfekcijom potrebno je nekontinuirano (privremeno) dodavanje dezinficijensa u visokoj koncentraciji, takozvana državna dezinfekcija.

JUDO MECHADOS dozirna pumpa s JLS-DUO

JUDO MECHADOS pumpa za doziranje koristi se za dezinfekciju vodosnabdijevanja u skladu s DVGW radnim listom W 291. Dezinfekcijsko sredstvo je klor dioksid, koji se lako može proizvesti na licu mjesta iz dvije komponente (JLS-DUO). Dozirna crpka JUDO MECHADOS radi bez struje i jednostavno je priključena na vodovodnu cijev.

STALNA PROFILAKSA ZAŠTITE MIKROBA

Između ostalog, kemijski se procesi koriste kao preventivne mjere za zaštitu mikroba. Pravilnikom o pitkoj vodi za kemijsku dezinfekciju predviđene su različite tehnologije i aktivne tvari. Dokazana tvar za liječenje je klor-dioksid.

Sustav za generiranje i doziranje klor-dioksida JUDO OXIDOS

Siguran, praktičan i u skladu s Pravilnikom o pitkoj vodi. JUDO OXIDOS je kompaktni sustav za proizvodnju dozirane otopine klor-dioksida i za proporcionalno doziranje u sustavima tople vode. Sustav trajno i učinkovito osigurava sterilnost.

Sustav za generiranje i doziranje klor-dioksida JUDO OXIDOS JCED-HC

Kvaliteta započinje savjetom.

Osnova svakog uređaja za pročišćavanje vode je smislena analiza vode. Rado ćemo to učiniti za vas - besplatno, brzo i bez obaveza. Uz dugogodišnje iskustvo i mnogobrojne stručnjake iz oblasti interijera, eksterijera i korisničkih usluga, uvijek smo vam na raspolaganju. Na zahtjev rado ćemo pripremiti detaljnu individualnu ponudu.

Nestrpljivi smo da vam pomognemo.
javne kuhinje

UZMI:
PRAVA KVALITETA VODE.

U hotelijerstvu i ugostiteljstvu svakodnevni je kruh: kvaliteta, ponuda i usluga moraju biti ispravni - i to se mora izračunati oštrom olovkom. Često zanemareni faktor je voda. Ako kvaliteta nije točna, dugoročno može biti skupa.

Primjerice, visoka vapnenačka voda utječe na okus hrane i pića. Povećava potrošnju sredstava za čišćenje i čišćenje. Zbog toga se uređaji brže troše; Radovi na održavanju i popravljanju opterećuju blagajnu.

Rješenje: tretman vode po mjeri.

Kakve veze ima vapno

Pravilno pripremljena voda s niskim udjelom kalcija štiti skupu opremu kao što su aparati za kavu i parni lonac. Također se isplati kad je u pitanju pranje posuđa: tanjuri, čaše i pribor za jelo besprijekorno su čisti, a potrošnja deterdženta pada, kao i potreba za energijom.

Voda s malo kalcija štiti skupu opremu

PA SHVATI!

Za pripremu hrane i pića: Voda je važan, iako često podcijenjen sastojak. Vaša kvaliteta mora biti ispravna.

kava

Dobra kava može biti jaka, ali nije tvrda. Sadržaj vapna u vodi ima veliki utjecaj na okus kave i čaja. Vapna, koja se u velikim količinama sadrži u tvrdoj vodi, veže kiseline koje stvaraju ukus i sprječava razvijanje finih aroma i voćnih nota. Pored toga, često čak dolazi do neželjenog ukusa. Kad čaj dođe do stvaranja filma na površini, koji izgleda neappetično. Većina poznavatelja kave prisegne se tvrdoći od 8 ° dH. Čak i mekša voda previše bi naglasila kiseline.

Dobra kava može biti jaka, ali nije tvrda.

čaj

Stručnjaci za čaj vole sličnu tvrdoću vode. Za Darjeeling i zeleni i bijeli čaj može biti i ispod 8 ° dH za skladan razvoj okusa. U staroj Kini, rastopljeni snijeg tradicionalno se koristio za pripremu čaja - drugim riječima, vrlo meke vode.

Stručnjaci za čaj preferiraju tvrdoću vode od oko 8 ° dH

Samo najbolje za goste

Optimalno pročišćena voda je više nego samo luksuz za komercijalne kuhinje i menze. Pomaže uređajima da rade pouzdano i učinkovito. Štedi energiju. A čak pomaže u kuhanju poboljšavajući okuse hrane i pića. Naši prodajni predstavnici rado će vam pomoći pronaći odgovarajuće rješenje za vaše potrebe. Uz profesionalnu analizu vode, neobvezujuće savjetovanje ili detaljnu ponudu.

PROFI-QC i PROMI-QC:
Zaštitni filtri

Sigurnost i zaštita na ulazu u zgradu kroz filter / kućansku vodenu stanicu.

Ugradnja filtra potrebna je prema DIN smjernicama 1988-200!
Potpuno automatsko omekšavanje vode:
JUDO i-soft 5 - 20 TGA

Sustav omekšavanja vode JUDO i-soft TGA sastoji se od pojedinačnih modula testiranih DIN-DVGW i omogućuje nominalni protok do 20 m³ / h uz smanjenje tvrdoće od 20 ° dH do 8 ° dH.

FILTAR ZAŠTITE

DIN 1988-200 zahtijeva postavljanje zaštitnih filtera kako bi se spriječilo uranjanje krutih čestica u instalaciju pitke vode. Ako nedostaje zaštitni filter, to može dovesti do kvara, korozije i, naposljetku, higijenskih problema.

Filtar zaštite od povratnog ispiranja klase zaštite od klica JUDO

JUDO nije samo izumio zaštitni filtar za ispiranje unatrag, već ga je i optimizirao. U zaštitnim filterima klase zaštite klica, zaslon filtra ne samo da se ispere, već se očisti točkasto po mjesto pod visokim tlakom. Bez prekida opskrbe vodom. JUDO je jedini dobavljač koji nudi filtre za zaštitu od ispiranja do DN 200.

JUDO PROFIMAT-QUICK CONTROL automatska zaštita od povratnog ispiranja (kontrolirano vremenskim i diferencijalnim tlakom) JPF-QC-ATP DN 200

OMEKŠAVANJE

Priroda vode ima veliki utjecaj na život perilica posuđa. Tvrda voda može dovesti do stvaranja naslaga kamenca na šipkama za grijanje koji stvaraju ciklus ispiranja za ispiranje. Učinak stroja je umanjen, produžuje se trajanje programa. Napokon, čak može doći do puhanja grijaćih elemenata. Svatko tko poznaje kantinu kuhinju iznutra, zna: nema vremena da se perilica posuđa zaustavi.

Meka voda izbjegava učestalo održavanje i popravke. Poboljšava rezultat ispiranja i radne učinke; Ujedno štedi energiju.

Potpuno automatski sustav za omekšavanje vode JUDO i-soft 5 - 20 TGA

JUDO i-soft TGA sastoji se od DIN-DVGW testiranih pojedinačnih modula i na taj način nudi jasne prednosti u pogledu puštanja u rad, higijene i performansi. Inteligentni način rada jedinstven je u cijelom svijetu. To sustavu omogućuje da kvalitetu vode jednim pritiskom na tipku postavi. Uz to, automatski nadoknađuje fluktuaciju tvrdoće u sirovoj vodi. Za nazivne brzine protoka do 20 m³ / h sa smanjenjem tvrdoće od 20 ° dH do 8 ° dH.

DESALINACIJA

Ako se čaše, posuđe ili pribor za jelo isperu vodom koja sadrži minerale, na površinama će nakon sušenja ostati mrlje od mrlje. Te mrlje moraju se marljivo odstraniti rukom. To košta vremena i novca - a često uzrokuje više loma stakla nego što je potrebno.

Sustav reverzne osmoze uklanja sve soli iz vode. U ovom se postupku koriste polupropusne membrane. Te su membrane propusne za molekule vode, ali ne i za soli, organske tvari, TOC, bakterije i viruse koje sadrže. Rezultat: onečišćena, higijenska, voda s niskim emisijama. Pored toga: sjajni rezultati pranja posuđa, savršena zaštita za perilice posuđa.

Pare su također zaštićene od kamenca i drugih naslaga. Okusi hrane bolje se razvijaju, neželjeni mirisi i okusi ostaju vani.

Kompaktni sustav reverzne osmoze JUDO JOS 2 K

Savršeni asistent: Kompaktan i moćan sustav posebno je prikladan za uporabu u gastro sektoru. S integriranim filtrom uloška i pouzdanom rotacijskom pumpom s niskim razinama. Potpuno automatsko upravljan