DESALINIZACIJA R-O

Reverzna osmoza
sve je stvar koncentracije

Proces reverzne osmoze je dokazano, ekološki i na racionalan način za uklanjanje rastopljene soli iz prirodnih voda. Desalinizaciju je učinjenna u čisto fizičkom smislu - za stvarni proces nisu potrebne kemikalije.

U reverznoj osmozi koriste se polupropusne membrane. Ove membrane su propusne za molekule vode za informacije sadržane otopljene soli, organske tvari, TOC (ukupni organski ugljik), bakterija i virusa koji nisu. Povećanjem tlaka, voda se propušta kroz membrane - Sol je uklonjena.

Toliko o teoriji. U praksi su ključni posebno kvaliteta komponenti koje se koriste i trajnost membrane koje se koriste, moraju izdržati nemilosrdan pritisak opterećenja.
Kako ćete prepoznati dobru investiciju? Na judo Logo.
Kvaliteta nije slučajna.
Ali od juda je najbolja.

Judo reverzna osmoza su jedinice koje se posebno koriste kada je potrebno imati kontinuirano čistu vodu. Glavne aplikacije: parnih kotlova, hlađenje i klimatizaciju tehnologije, hrane i pića za proizvodnju, farmaceutske i kozmetičke industrije, bolnicama, boćata i morska voda za desalinizaciju.

Za svaku primjenu nudimo optimalno usklađen sustav - uključujući odgovarajuće pred- i post-obrade. Što se tiče membrane tehnologije, mi se oslanjamo na desetljeća iskustva. Ali i na indeks vodećih svjetskih proizvođača.

Judo obrnuta osmoza sustavi odlikuju se kompaktnim dizajnom, tihi rad, kvalitetne komponente, dug život i jednostavnost održavanja. Mikroprocesorski nadzor omogućuje jednostavan i siguran rad i ekonomičan rad.

Naši sustavi su dokazali u svijetu, čak i pod teškim gospodarskim uvjetima kvalitetnim. Mi isporučujemo standardne i prilagođene sustave bilo koje veličine, po želji u izgradnji kontejnerskog sistema.

Naš projekt će biti sa svim svojim iskustvom praćen od početka do kraja i konzultirati se savjetima za Vaše potrbe od početnih ponuda do puštanje u pogon.
High-tech.
I veći od fizike.

Ako otopina soli i čista voda odvojena polupropusnom ( „polupropusne membrane”), a zatim se otopina soli razrjeđuje prirodnog prava pomoću osmoze „usisavanje” čiste vode koja prožima membranu za odvajanje. Ovaj postupak uzrokuje povećanje volumena otopine soli, a time i razlike pritisaka između otopine i vode - što je općenito poznato kao osmotski tlak se vrši na umjetno otopinom soli veći od osmotskog tlaka, kao što se događa obrat modela procesa: voda potiskuje u suprotnom smjeru kroz membranu, otopljeni dijelovi ostaju.
Proizvodi za desalinizaciju klikni na sliku za više