VODA BEZ KAMENCA

Inteligentno i potpuno automatizirano omekšavanje vode.
Samo u JUDU

Povećani sadržaj iona kalcija i magnezija (tzv. Učvršćivači) može dovesti do tvrdokornih naslaga i inkrustacija u cjevovodnim sustavima, armaturama i opremi. Pogotovo kada se voda zagrijava, čak i niske razine tvrdoće mogu uzrokovati problematične naslage. To dovodi do povećane potrošnje energije, a time i do povećanja troškova. Naslage vapna također pogoduju kolonizaciji bakterija. Još jedan ključni čimbenik je udobnost za stanare: Visoko vapnena voda povećava napor čišćenja i čini tuširanje i kupanje teškim poslom.

JUDO omekšivači vode rješavaju sve probleme uzrokovane tvrdom vodom. I još više: otvaraju potpuno novo iskustvo udobnosti za stanara kuće. Od njege kože do mekog donjeg rublja do najvišeg užitka u kavi.

Sustavi JUDO PREMIUM-LINE za vodovodnu tehniku ​​u domaćinstvu čak redefiniraju meku vodu: oni omogućavaju svojim vlasnicima individualno podešavanje kvalitete vode za svaku situaciju i svaku potrebu. Jednostavnim dodirom - pomoću nove JU-Control aplikacije.

To je želja za vodom. U svijetu jedinstveno i ekskluzivno od strane JUDO-a.

Gdje teče naše cijelo znanje: želimo vodu

PREMIUM LINE

JUDO-ovi PREMIUM-LINE omekšivači vode jedini su na svijetu koji svoje vlasnike tretiraju prema želji za vodom: savršenom mekom vodom za svaku situaciju, koju je lako odabrati.

Osnova za to je inteligentna senzorska i upravljačka tehnologija. Senzor i-guard nadzire kvalitetu sirove vode i prenosi podatke na i-matic. Regulator automatski podešava postavke sustava. Ovisno o željama vlasnika.

Daljnje prednosti:

konstanta
Meka kvaliteta vode

Sustavi za omekšavanje vode u JUDO i-soft seriji automatski kompenziraju kolebanja u kvaliteti sirove vode. Ovo je dostupno samo na JUDO-u!

meka voda
bez prekida

Postrojenja imaju dva paralelna Enthärtersäulen. Ako se netko regenerira, drugi radi. Uvijek je dostupna mekana voda, 24 sata dnevno, čak i uz velike količine povlačenja. Jasna prednost u odnosu na pojedinačne sustave.

zaštita
od oštećenja vodom

i-soft sigurno i i-soft plus opremljeni su inteligentnom i-safe zaštitom od curenja. Čak i ova neprocjenjiva sigurnost plus se jednostavno kontrolira pomoću aplikacije JU-Control.

maksimum
pogonska sigurnost

Modeli i-soft safe i i-soft plus su stručnjaci za sigurnost u programu. Standardni JUDO sigurnosni modul uključuje napajanje u slučaju nužde, koje održava sve važne funkcije sustava u slučaju nestanka struje - zaštita od curenja uključena.

Dodirnite zaslon
(Model i-soft plus)

Uz ugrađeni zaslon osjetljiv na dodir u boji visoke rezolucije, sve funkcije sustava mogu se kontrolirati. Poruke, statistika potrošnje i postavke mogu se prikazati izravno na uređaju. Naravno, i-soft plus se može daljinski upravljati i putem aplikacije JU-Control ili web sučelja.

Upravljačka ploča
s prikazom signala

Sve funkcije sustava mogu se jednostavno i povoljno upravljati preko membranske tipkovnice. Osobito praktičan: prikaz signala s funkcijom semafora. Daleko, u različitim uvjetima rada sustav pokazuje u različitim radnim uvjetima.

JUDO
kvalitetan brand

Najbolje komponente i materijali, najviše zahtjevi u obradi i kontroli kvalitete.

Jednostavno pokretanje

Zahvaljujući i-guard i i-matic, nema potrebe za otežanim ručnim mjerenjem tvrdoće i podešavanjem tvrdoće vode - što je ogromno olakšanje za instalatera.

Omekšivač
serija JUDO SOFTwell

Linija izvedbe

Sama klasa: SOFTwell sustavi kombiniraju naše desetljeće iskustva u području obrade vode s najmodernijom tehnologijom i obilježjima proizvoda koji postavljaju trendove. Dva vrhunska modela serije su dvostruki sustavi s paralelnim radnim pojačalima. Tako isporučuju meku vodu bez prekida, 24 sata, čak i uz veće količine uklanjanja. SOFTwell P ima poseban spremnik za rasol / rasolinu, što ga čini posebno fleksibilnim i lako se čisti. SOFTwell K se predstavlja kao kompaktan sustav s identičnim podacima o performansama.

Daljnje prednosti:

higijena

Rad bez stagnacije, stupovi omekšavanja s prisilnim protokom, male količine smole visokih performansi, optimizirani intervali regeneracije, automatska sanitacija. Ukratko: SOFTwell P i K nude maksimalnu higijenu i sigurnost.

Kvaliteta marke JUDO

Najbolje komponente i materijali, najviše zahtjevi u obradi i kontroli kvalitete. Time se razlikuju SOFTwell sustavi za omekšavanje vode.

Upravljačka ploča s prikazom signala

Sve funkcije sustava mogu se jednostavno i povoljno upravljati preko membranske tipkovnice. Osobito praktičan: prikaz signala s funkcijom semafora. Daleko, u različitim uvjetima rada sustav pokazuje u različitim radnim uvjetima.

Mekana voda štiti od tvrdokornih naslaga i inkrustacija u cjevovodnim sustavima.

VIŠE O PROIZVODIMA KLIKOM NA SLIKU ISPOD!