ZAŠTITA OD KOROZIJE I KAMENCA

Dozator -manje popravaka!

Voda nije samo H2O. Naša pitka voda sadrži mnoge druge sastojke. Na primjer, sulfat i klorid, ali i ugljični dioksid i kisik. Ovisno o tvrdoći i pH vrijednosti vode i ovisno o materijalu koji se koristi za cjevovode, ove tvari imaju korozivni učinak.

To može biti nezdravo - ne samo za cijevi za pitku vodu. Jer korozija pogoduje rastu bakterija. Osim toga, cijevi od metala u nepovoljnim uvjetima teških metala u vodi.

JUDO pumpa za doziranje osigurava lijek.

Povjerenje u iskustvo
milijardi dozirajućih impulsa.

Određeni minerali dozirani u vodu za piće tvore čvrsto prianjajući zaštitni sloj na unutarnjoj stijenci cijevi. Ovaj sloj štiti metal od korozije. Ostali posebni minerali stabiliziraju vapno. Oni sprječavaju otvrdnjavanje od taloženja i taloženja u cijevima i opremi.

1951. godine JUDO je na tržište lansirao prvu preciznu dozirnu jedinicu. To pionirsko postignuće i danas smatramo obvezom. S našim inovativnim sustavima doziranja za tehnologiju vode u domaćinstvima, kao i za tehničku opremu, danas smo postavili standarde u industriji. I planirajte to učiniti u budućnosti. Daljnjim širenjem prednosti naših proizvoda u pogledu tehnologije, kvalitete i upotrebljivosti.

Mineralna doza JUDO-a za zaštitu od korozije i kamenca.

Klikni na sliku ispod za više o proizvodu!