PRIVATNI BAZEN

PRIVATNI BAZEN,OAZA ZA OPUŠTANJE 

Privatni bazeni u raznim varijantama - savjetujemo, planiramo i ostvarujemo u bliskom dijalogu s izvršnim sanitarnim društvom. Osnova za to je smjernica BSW-a za "planiranje pročišćavanja vode za privatne bazene". Ono što nas izdvaja je  naša dugogodišnja stručnost i poznavanje industrije u području privatnih bazena. Rezultat: čisto, bezbrižno zadovoljstvo kupanja.

Art-Nr_1931118_Schwimmbadtechnik.pdf

UZGON 
ZA VAŠE PLANOVE.

Privatni bazeni nisu otvoreni za javnost. Koriste ih isključivo osobe iz okruženja vlasnika. Iskustvo kupanja, sport, zdravlje i komunikacija su u prvom planu. Kako bismo svojim klijentima mogli ponuditi maksimalno opuštanje tijekom planiranja i savjetovanja, uvijek smo sretni što smo Vaš partner od samog početka.

BAZEN JE LUKSUZ. 
KOMPETENTAN SAVJET NIJE.

Pročišćavanje vode je izvedeno kao zatvoreni krug. Nudimo potrebne komponente - i još mnogo toga: dokazanu i pouzdanu tehnologiju za bezbrižan rad.

Ciklus započinje cirkulacijskom crpkom. Voda u bazenu se uz njihovu pomoć usisava iz čistača površine (skimmer) i preko podnog odvoda, predfiltrira i stavlja u filtarsku jedinicu. Dizajn, bilo da se radi o jednom ili višeslojnom sustavu filtriranja, ovisi o dizajnu bazena.

Grijanje vode u bazenu može se isključiti po želji i prilagoditi lokalnim uvjetima.

Uz čvrstu mjernu i kontrolnu tehnologiju, koncentracija dezinfekcijskog sredstva može se kontinuirano mjeriti i regulirati. Korektivno i dezinfekcijsko sredstvo ubrizgava se u cirkulaciju pomoću peristaltičkih dozirnih pumpi. Priljev se obično provodi vodoravno kako bi se postigao kontinuirani tok zdjelice do sredstva za čišćenje površine i podnog odvoda.

Radom privatnih bazena s nadzorom temperature, automatskim dovodom svježe vode, praćenjem vremena filtriranja i, po želji, podvodnim reflektorima mogu se koristiti i JUDO kontrolne ploče. Ljestvice sigurnog ulaska smanjuju rizike prilikom ulaska i izlaska. Razne atrakcije kao što je protustrujni sustav upotpunjuju savršeno iskustvo bazena.

PROSPEKT

Stepenice JUDO 
Naše atraktivne ljestve od nehrđajućeg čelika nude siguran i udoban ulazak u hladnu vodu.

Ulazne mlaznice JUDO Ulazna mlaznica 
usmjerava filtriranu vodu u spremnik tako da teče vodoravno.

JUDO protustrujni bazen 
Ovdje sportaši zaista mogu pojačati snagu: dodirom na gumb stvara se strujanje koje omogućuje plivanje bez okretanja. Dostupno s jednom ili dvije mlaznice.

JUDO LIBELLE Doscon 
Ovaj sustav mjeri i regulira pH i redox vrijednost, iz njega izračunava vrijednost klora - i istovremeno vas obavještava o tome na LCD zaslonu.

JUDO LIBELLE Automatski grijač 
Uvijek savršena temperatura vode: Izmjenjivač topline priključen je na sustav centralnog grijanja i njime upravlja kontrolni centar JUDO LIBELLE.

Kontrolni centar JUDO LIBELLE Automatski 
Za upravljanje automatskim sustavima filtriranja: Sve potrebne funkcije integrirane su u jedan uređaj, opremljen intuitivnim radom.

JUDO LIBELLE sustav 
za filtriranje Za čistu i higijensku vodu: JUDO filtrirni sustavi s integriranom cirkulacijskom crpkom, kao i filteri za uklanjanje dlačica i vlakana, mogu se ispirati, tihi i pouzdan.

JUDO podni odvod 
Ovdje se izdvaja dio vode za čišćenje. Tako je moguć bolji protok kroz bazen i ravnomjerna raspodjela topline.

JUDO Surface Cleaner (Skimmer) 
Svojim širokim otvorom za usisavanje, skimmer može izvući nečistoće iz vode čak i kada razina vode uvelike varira. Integrirani regulator razine vode osigurava konstantnu razinu vode.

JUDO automatska opskrba svježom vodom

JUDO podvodna svjetla  -Mekana rasvjeta za bazen: zahvaljujući našim podvodnim reflektorima s halogenim ili LED žaruljama (s integriranim napajanjem) možete biti potopljeni puni užitka.

KORAK PO KORAK 
DO PRVOG ZARONA.

1. korak

Kontakt i savjet

Wellness počinje s prvim razgovorom: cijenimo detaljnu konzultaciju. Zajedno s Vama i Vašim kupcem postavljamo sve važne parametre za budući bazen.

2. korak

Planiranje i projektiranje

Kada se prva pitanja razjasne, ona postaje konkretna: Uzimajući u obzir sve standarde i smjernice, podržavamo vas u planiranju, izračunu i izgradnji - posebno u obradi vode.

Korak 3

Proizvodnja i prerada

Rado ćemo se pobrinuti za cjelokupni projekt, pružiti najtočnije planove i pružiti vam podršku tijekom cijele faze izgradnje bazena.

4. korak

Puštanje u rad i brifing

Zajedno s vama provjeravamo instalirane komponente sustava, kalibriramo mjernu i upravljačku tehnologiju te parametriramo vrijeme filtriranja i cirkulacije. Također, uz upute kupca, mi smo tu. Kasnije Vas rado podržavamo s dužnim održavanjem.

LINK NA VIŠE DETALJA BAZENA KLIKNI

JUDO LIBELLE sustav filtriranja
Za čistu i higijensku vodu: JUDO filtrirni sustavi s integriranom cirkulacijskom pumpom, kao i filtri za kosu i vlakna su isprati, tihi i pouzdani.
JUDO LIBELLE Control Center Automatic Automatski
Za upravljanje automatskim sustavima filtracije: Sve potrebne funkcije integrirane su u jedan uređaj, opremljen intuitivnim radom.
Stepenice JUDO
Naše atraktivne ljestve od nehrđajućeg čelika nude siguran i ugodan ulazak u hladnu vodu.
JUDO protivprovalni bazen
Ovdje, sportaši se mogu stvarno pojačati: Pritiskom na gumb stvara se protok koji omogućuje plivanje bez okretanja. Dostupno s jednom ili dvije mlaznice.
JUDO automatsko dovod svježe vode
Podni odvod JUDO
Ovdje se dijeli voda koja se čisti. Dakle, moguć je bolji protok kroz bazen i ravnomjerna raspodjela topline.
JUDO LIBELLE Doscon
Ovaj sustav mjeri i regulira pH i redoks vrijednost, izračunava vrijednost klora iz njega - i istovremeno vas obavještava o tome na LCD zaslonu.
JUDO podvodna
svjetla Meko osvjetljenje bazena: Zahvaljujući našim podvodnim svjetiljkama s halogenim ili LED žaruljama (s integriranim napajanjem) mogu se potopiti puni zadovoljstva.
Ulazne mlaznice JUDO Ulazna mlaznica
usmjerava filtriranu vodu u spremnik tako da vodoravno teče.
JUDO LIBELLE Automatski grijač
Uvijek savršena temperatura vode: Izmjenjivač topline spojen je na sustav centralnog grijanja i kontrolira ga upravljački centar JUDO LIBELLE.
JUDO površinski čistač (
skimmer ) S širokim otvorom za usisavanje, skimmer može izvlačiti nečistoće iz vode čak i kada vodostaj jako fluktuira. Integrirani regulator razine vode osigurava stalno stalan vodostaj.