KAKO RADI IOREX IONIZIRANU VODU?

PROIZVEDENO U KOREJI - MADE IN KOREA

IOREX EUROPE-VERNON d.o.o. iorexeu@vernon.hr 00385912300311

IOREX koristi 'CARBON' materijal prvi na Svijetu!

IOREX OFFICIAL WEB SITE CLICK ON THE PICTURE

CATALOG IOREX EUROPE ENG 1

CATALOG IOREX EUROPE ENG 2

CATALOGUE IOREX EUROPE GERMAN

CATALOGUE IOREX EUROPE FRENCH

CATALOGUE IOREX EUROPE SPANISH

CATALOGUE IOREX EUROPE CHINESE

What is iorex ? Iorex is Eco-friendly ionized water treatment

IOREX LIVING WATER EUROPE- WORLD BEST SUSTAINABLE WATER & PIPE PROTECTION-WATERWORKS-INDUSTRIAL-BUILDING-AGRICULTURE-HOUSEHOLD-HOTELS-BOATS

KAKO RADI IOREX?  IOREX = ODRŽIVOST

IOREX štedi novac, vodu, energiju i proizvodi vijek trajanja kritične vodovodne i mehaničke infrastrukture u uređaju koji traje najmanje 25 godina.

Potrošači su počeli ispitivati ​​kvalitetu vode koju piju i cijevi kroz koje ona teče do njihove slavine. Na globalnoj razini, vodovodne cijevi te infrastruktura za pitku i otpadnu vodu posljednjih su godina u središtu pozornosti. Nadogradnja sustava ili zamjena cijevi je hitna potreba.

IOREX je inovativni uređaj za obradu vode i cijevi koji koristi protok vode kako bi zapravo očistio i održavao cijevi za vodu umjesto da ih korodira. To omogućuje vlasnicima zgrada i nekretnina, organizacijama i općinskim vodnim tijelima da prestanu trošiti fiskalna sredstva na održavanje, kontroverzne kemijske tretmane, uklanjanje kamenca, oblaganje cijevi ili zamjenu cijevi.

IOREX instalacija ne zahtijeva održavanje, ne koristi kemikalije i ne zahtijeva vanjski izvor napajanja. Može se koristiti u bilo kojem vodovodnom sustavu kuće, zgrade ili objekta, a može se ugraditi u samo nekoliko sati na bilo koju veličinu cijevi od 1/2” do 36” u promjeru.

MJENJAČ IGRE U ZAŠTITI VODOVODNIH CIJEVI

  • Sprječava i uklanja postojeću hrđu i kamenac u vodovodnim cijevima.

  • Sprječava koroziju, čime se sprječava ispiranje olova ili drugih toksičnih spojeva u vodu iz cijevi.

  • Održava vodovodne cijevi čistima, drastično povećavajući njihovu učinkovitost i produžujući njihov vijek trajanja.

  • Pretvara dio hrđe u cijevima na bazi željeza u magnetitnu rudu, oblažući cijev iznutra što jača i potencijalno više nego udvostručuje njezin životni vijek.

  • Poboljšava apsorpciju vode razbijanjem vodenih nakupina na manje veličine

ŠTO JE IOREX UREĐAJ ZA VODU ZA PIĆE? 

IOREX JE :

SREDSTVO ZA OTKLANJANJE KAMENCA I HRĐE te spriječava i uklanja postojeću hrđu i kamenac u bilo kojem tipu cijevnog sustava, a može se izgraditi na cijevi bilo koje veličine (od 1/2" do 36").

SPREČAVAJUĆI NASLAGE KAMENCA I HRĐE Spriječava koroziju, čime se spriječava ispiranje olova ili drugih otrovnih kemikalija u vodu dok ona prolazi kroz cijevi.

Iorex  je inovativni regenerator za vodu.Metodom ionizacije uzrokujući statički elektricitet s posebnim ugljikom -Ugljična nanocijev koju je dizajnirao, istražio i razvio Iorex Co., Ltd., Koreja.

Za razliku od konvencionalnih sustava, IOREX je ekonomičan i ekološki prihvatljiv sustav koji koristi samo prirodni tok vode kao izvor energije za pozitivan učinak.

IOREX sustav za pročišćavanje vode/cijevi

IOREX je inovativni sustav za obradu vode/cijevi koji učinkovito uklanja i sprječava hrđu, kamenac i sluz u cjevovodima patentiranim procesom ionizacije za čistu i zdravu vodu.

Za razliku od konvencionalnih sustava, IOREX je ekonomičan i ekološki prihvatljiv sustav koji koristi samo prirodni tok vode kao izvor energije za pozitivan učinak.

IOREX efekti i benefiti
Uklanjanje i sprječavanje hrđe, kamenca i sluzi- Patentirana tehnologija IOREX-a ne samo da sprječava oksidaciju željeza (Fe) i stvaranje kamenca i sluzi, već i uklanja postojeću hrđu, kamenac i sluz.

Sterilizacija vode- Električna struja jakog elektrostatičkog polja stvorenog kada voda prolazi kroz IOREX i poseban ugljik u njemu ubijaju i steriliziraju bakterije poput E. coli.

IOREX sprječava i ubija bakteriju Legionella pneumophila uklanjanjem biofilma u vodovodnim cijevima

Zdrava voda- Ioniziranu vodu stvorenu iz IOREX-a lako apsorbiraju ljudi, biljke i životinje, te potiče ubrzanje metabolizama i rast.

Meka voda -efekt meke vode i terrmalne učinkovitosti  za grijače i grijanje

IOREX pretvara normalnu vodu u ioniziranu vodu koja ima veći afinitet za vodu i propusnost u stanična tkiva.

OPIS IOREX UREĐAJ ZA VODU

Uvod IOREX je ekološki proizvod razvijen u visokoj tehnologiji.Nakon što se IOREX ugradi u vodovodni sustav kroz koji voda prolazi, on stvara aktiviranu vodu koja mijenja hrđu, kamenac i sluz koji uzrokuju onečišćenje i koroziju u vodovodnom sustavu. 
Osim toga, IOREX je ekološki uređaj koji pomaže u dobrom životu sterilizacijom i omekšavanjem vode te čuvanjem esencijalnih minerala za živa bića.
 Neophodan je za sve vodovodne instalacije kroz koje voda prolazi, uključujući vodoopskrbu, industrijsku vodu, zgradu, stambenu kuću i dr. 
IOREX je... IOREX proizvodi živu vodu kao svijet? najbolji sustav za pročišćavanje vode bez napajanja koji je razvila KOREA J-TECH Co.,LTD. IOREX učinkovito uklanja i sprječava hrđu i kamenac instant ionizirajući vodu koja prolazi kroz sustav za opskrbu vodom.
 Ovo je najprirodniji i ekološki najprihvatljiviji sustav za pročišćavanje vode koji također pomaže živim bićima da rastu i održava ih zdravim aktiviranjem vodenog procesora ionizirane vode IOREX .
Kada voda prođe kroz IOREX, nastaje statički elektricitet zbog trenja na kontaktnoj površini,a kada električni naboj raste apsorbirajući statički elektricitet, on emitira vanjske nuklearne elektrone i postaje nabijen. 
Zatim se prijenosom električnog naboja stvara jako polje statičkog elektriciteta i kada voda prođe kroz polje statičkog elektriciteta, odmah se ionizira.
IOREX RJEŠENJE ZA VAŠU NAJBOLJU VODU-IOREX proces

Kada voda prolazi kroz IOREX, stvara statički elektricitet trenjem sa svojom kontaktnom površinom od posebnog ugljika iznutra. Kada električni naboj razine statičkog elektriciteta postane visok, molekule vode se ioniziraju pražnjenjem elektrona u najdaljoj orbiti. Voda se ionizira kada prolazi kroz elektrostatičko polje koje nastaje gibanjem tih elektrona.

3 TEHNOLOGIJE U 1 PROIZVODU

TRENJE VODE STVARA TURBULENCIJU VODE KROZ SITO IOREX-a-TURBULENCE JET -Mikro nano mjehurić

Grozdovi od 30-300-Formira nakupine od 5-6 molekula vode-Generira vodu aktiviranu ionima s malim Zeta potencijalom-Poboljšava afinitet i propusnost vode-Formira turbulenciju-Povećati entropiju-Uspostavlja snažno elektrostatičko polje

IOREX pretvara običnu vodu u ioniziranu vodu-turbulentni-mlaz i učinak galvanske struje NASTAK MALE KLASTER VODENE GRUPE SA NANO MJEHURIĆIMA IOREX -NANOBUBBLE

Generira manje klastera ograničene vodikom-Pogoduje izolaciji mineralnih iona-Smanjuje potencijal stvaranja kamenca ZNAČAJNA RAZLIKA ELEKTROSTATIČKOG POTENCIJALA STVARA IONIZACIJU VODE-ŽIVA VODA IOREX!-IONIZATION WATER

Turbulentni mlaz Formira turbulenciju sudarom ugljične mlaznice i vode- Povećava entropiju- Stvara jako elektrostatičko polje

Galvanska struja Generira vrlo veliki električni potencijal s malim pozitivnim-velika struktura negativnog pola-Elektroni se skupljaju na malom pozitivnom polu-Prenosi elektrone u vodu-Pospješuje ionizaciju-Akumulira elektrone-Isporučuje elektrone vodi-Potiče ionizaciju

Prevencija kamenca-Kristali ljuskica koji su u obliku 7µµm igličasta struktura koherira se u 100 promjera sferične strukture.Kristal u ljusci kamenca vode proizveden u prirodnom stanju je struktura u obliku igle čija je prosječna veličina 7 µµm,a ti ioni u obliku igle prolaze kroz IOREX dobivajući statički elektricitet i prianjaju se za aluminijev ion ( Al2+),a čestice kamenca različite vrste igličaste strukture transformiraju se u globularni oblik prosječnih diskova od 110 µµm koji narastu 15 puta kemijskom reakcijom i 1 voltom statičkog elektriciteta,zatim čestice kamenca istječu s tekućinom u tom stanju bez prianjanja za cijev linije. Ovo je 100 µµm tvrdog predmeta koji anion poput HCO3-, SO4-, Cl- koherira oko Al2+ kao jezgre u vodi, a kation poput Ca2+, Mg2+, Al2+ koherira oko njega. 
Mnogi negativni ioni kao što su (HCO3-, SO4-, Cl-) idu u Al u vodi, također, ti pozitivni električni naboji došli su u blizinu Al tvoreći oblik oblaka na svojstvu negativnog električnog naboja.

IOREX NE TREBA I NE Zahtijeva: dugotrajan proces instalacije. IOREX se može instalirati za samo nekoliko sati.Ne trebate bilo kakvo održavanje ili kemikalije.Ne koristite struju. To je samooperativni, energetski neutralan sustav.Ništa ne treba povremeno mijenjati. Djelotvoran je najmanje 25 godina.Ne zahtijeva bilo kakve inhibitore korozije.

UŠTEDE SA IOREX VODOM

Smanjenje ili čak zamjena za:Stabilizatori tvrdoće-Sredstva za sprječavanje korozije-Duži intervali održavanja za (bojlere, oprema za obradu i distribucijski sustav vode)-Izmjenjivač topline-Strojevi za ekstruziju i brizganje (proizvodnja plastičnih dijelova)-Zatvoreni rashladni krug(proizvodnja plastičnih dijelova)-Rashladni toranj / chiller-Cirkulacijska pumpa i vakuum pumpe-Velika vakuumska pumpa / sustav za hlađenje rola papira / visokotlačne mlaznice za vodu (tvornicapapira)-Toranj evaporativnog kondenzatora (vinarija)-Kotao-Kondenzator-Sustav kanala-Držač elektrode (industrijska peć)-Sustav desalinizirane vode (pomorska industrija)-Automatska perilica suđa-Rezervoar za otvor-Spremnik za vodu, WC i slavine-Ostale aplikacije-Trošak grijanja-Budući da IOREX uklanja postojeće naslage kamenca na cijevima, ventilima, grijaćim elementima uključujući grijače tople vode, industrijske izmjenjivače topline, cijevi za toplu vodu i spremnike, potrebno je manje energije za zagrijavanje vode.Trošak čišćenja vodovodnih cijevi.Budući popravak i zamjena cijevi.

S IOREX-om možete dramatično produžiti životni vijek Vaših vodovodnih cijevi i ublažiti curenje VODE.


Predstavljamo promjenu igre u zaštiti vodovodnih cijevi.

Kada voda prolazi kroz IOREX, stvara statički elektricitet zbog površinskog trenja s posebnim ugljikom unutar uređaja, uklanjajući vanjske elektrone molekule vode i time sam uzrok korozije. Nova molekularna struktura vode također učinkovito uklanja postojeću koroziju, kamenac i biofilm kroz cijeli sustav cijevi.Ekološki biokompatibilni materijal  'CARBON'  !IOREX izbjegava skupoću oblaganja cijevi ili zamjene i eliminira potrebu za kemikalijama i inhibitorima korozija. Instalacija glavnog vodovoda je jednostavna, izbjegavajući slomljene zidove, može se izvesti u roku od nekoliko sati i ne zahtijeva stalno održavanje.U usporedbi s trenutnim metodama koje mogu trajati mjesecima i zahtijevaju invazivan rad i velike troškove, IOREX se može činiti kao "čarobno rješenje". To je jednostavno sljedeća generacija prevencije i liječenja vodovodnih cijevi i ono što svijetu treba upravo sada.

Uštede # 1 - Troškovi čišćenja cijevi za vodu : Uklonite mlaz cijevi.Uštede #2 - Kemijski inhibitori korozije : Nakon što je IOREX instaliran, nema potrebe za korištenjem bilo kakvih inhibitora korozije. Podaci pokazuju da je pri usporedbi inhibitora korozije u odnosu na samo IOREX IOREX pokazao daleko bolje rezultate u pogledu prevencije korozija u vodovodnim cijevima.Uštede #3 - Troškovi grijanja : Poboljšanje učinkovitosti prijenosa topline kroz smanjenje naslaga kamenca i hrđe može se uštedjeti između 1 do 5% potrošnje energije.Uštede #4 - Održavanje: Nakon što je IOREX instaliran, nije potrebno dodatno ili povremeno održavanje.Uštede #5 - Energija: Za razliku od drugih proizvoda sustava vode, IOREX je energetski neutralan i NE zahtijeva vanjski izvor napajanja za rad, tako da NEMA skrivenih troškova povezanih s IOREX-om.Uštede #6 - Omekšavanje vode : Budući da IOREX ima učinak omekšavanja vode bez ugrožavanja mineralnog sadržaja vode ili trošenja na način na koji čine tradicionalne omekšivače. Stoga možete u potpunosti izbjeći kupnju omekšivača vode.Uštede #7 - Buduća popravka i zamjena cijevi: S IOREX-om možete dramatično produžiti životni vijek vaših vodovodnih cijevi i ublažiti curenje rupica.

IOREX značajke:Jednostavan postupak instalacije- Kratka linija isključenja kontrole prometaZdravlje i sigurnost- Biokompatibilna konstrukcija (poseban ugljik, naramenica bez olova)- Certificiran NSF/ANSI 61/372-Ekološki prihvatljiv- Nema potrebe za električnom energijom, kemikalijama i održavanjem-Ekonomičan- Polutrajni životni vijek (preko 20 godina)Praktično- Nema gubitka protoka vode- Pogodno za širok raspon kvaliteta vode (gradska, podzemna, riječna voda)

IOREX SE MOŽE BRZO UGRADITI NA BILO KOJU VELIČINU CIJEVI I NA BILO KOJI SUSTAV CIJEVI!

GDJE MOŽEMO KORISTITI IOREX PROIZVOD ZA IONIZIRANU VODU?

Bazeni-Privatne kuće i stanovi-Postrojenja za grijanje i hlađenje-Brodovi za krstarenje i pomorska plovila-Bolnice-Poslovni i industrijski objekti-Hoteli, stambene zgrade-škole-Općinski i gradski

vodovodni sustavi-Poljoprivredni sustavi i plastenici-Farme stoke i peradi-Ribarstvo i akvariji   -Te mnoga druga mjesta gdje je potrebna IOREX VODA

IOREX funkcije i očekivani učinciRješava probleme unutar cijevi: sprječava i eliminira hrđu, kamenac i sluz unutar cijevi .
Sterilizacija:  ubijaju i steriliziraju bakterije poput E. coli. sterilizira klice kolitisa i opće bakterije u vodi,sprječava i ubija bakteriju Legionella pneumophila uklanjanjem biofilma u vodovodnim cijevima
Omekšavanje vode: integrira se s ionima tvrde vode, sitno razgrađuje-omekša vodu za par stupnjeva
Zdrav život: to je lako se apsorbira u tijelo, utječe na rast i zdravlje biljaka i životinja, pomaže u borbi protiv kožnih bolesti
Očekivani učinci IOREX-a po kategorijama
Industrija (opskrba vodom, postrojenja/industrijski objekti),Zdrav život (zgrade/stanovi, domovi),Produžuje životni vijek cijevi,Povećava toplinsku učinkovitost,Smanjuje količinu curenja vode,Rješava česte mehaničke probleme zbog kamenca,Smanjuje troškove održavanja/popravka,Svježe kupke,Sterilizira klice u vodi,Bori se s kožnim bolestima,Savršeno čišćenje...
Izrađuje zdravu vodu
1) Dok se igličasti oblik pretvara u globularni oblik, u igličastoj strukturi se aktivira opuštanje i odvaja kombinaciju (+) iona i (-)iona tako da se struktura ljuske razara malo po malo . 
2) Ljuske kamenca u vodi se uklanjaju neprekidnim udaranjem materijala ljuske o površinu unutarnje strane cijevi.
 3) Ugljični dioksid (CO2) pretvoren u sfernu strukturu topi kamenac unutar cijevi kao stalaktit vapnenačke špilje. CaCO
Tip vijka - uređaji od 1 inča/25 mm ili manje Tip prirubnice - uređaji od 1,25 inča/32 mm i veći
Svakako uzmite u obzir težinu određenog proizvoda koji se instalira (bilo okomito ili vodoravno) tijekom i nakon instalacije. Uređaji mogu biti prilično teški.
Na niskim temperaturama može biti potrebna izolacija kako bi se izbjeglo smrzavanje!

Kako radi iorex u cijevima vode-Princip rada za hrđu i kamenac-Formiranje hrđe u vodi

Gubitak elektrona naziva se oksidacija, a reakcija oksidacije rezultira hrđom.Oksidacija se događa kada se ti labavi elektroni spoje s vodom i kisikom u sustavu cijevi. Ion Fe 2+ formiran na površini željeza stvara Fe2O3 spajajući se s 2OH-.

Prevencija i uklanjanje hrđe u cijevima vode
Elektroni koji se konstantno emitiraju iz vode kada voda prolazi kroz IOREX sprječavaju željezo da emitira svoje elektrone i na taj način sprječava oksidaciju ili koroziju.Uz pomoć elektrona emitiranih iz procesa ionizacije vode, crvenkasto-smeđa hrđa, nazvana hematit (Fe 2 O3), pretvara se u crni magnetit (Fe3O4) koji oblaže unutarnju površinu cijevi.Potrebno je 1-4 tjedna da se ukloni postojeća hrđa, a hrđa izlazi dok voda prirodno teče.
Nema više stvaranja hrđe.
Sprječavanje curenja i produljenje životnog vijeka metalnih vodovodnih cijevi
Magnetit se koristi u nekoliko industrijskih aplikacija zbog svojih posebnih svojstava kao što su čistoća i visoka gustoća.Crvenkasto-smeđa hrđa (Fe2O3) reagira s elektronima emitiranim iz procesa ionizacije vode i pretvara se u magnetit (Fe3O4). Kada je unutarnja površina cijevi obložena magnetitom, cijev iznutra se prije stvrdne i premaz sprječava curenje cijevi. Zbog povećanja tvrdoće, vijek trajanja cijevi se produljuje za 2-3 puta.
Fe2O3 (hermatit) + 1/2e- → Fe3O4 (magnetit)
Formiranje kamenca u vodi
Kada voda prolazi kroz cijev, voda se puni anodom dok se cijev puni katodom.Među mineralima sadržanim u vodi su pozitivni ioni (kationi) kao što su Ca2+, Mg2+, Fe2+ i Mn2+ i negativni ioni (anioni) kao što su SO4-, Cl- i HCO3-.
Kamenac nastaje kada se ti pozitivni i negativni ioni kemijski spoje i tvore čvrstu grudu.
Prevencija i uklanjanje kamenca u vodi
Kristali u ljusci koji su prirodno u igličastoj strukturi transformiraju se u kružnu strukturu u obliku diska i rastu 15 puta u veličini pod utjecajem statičkog elektriciteta prilikom prolaska kroz IOREX.Ioni kamenca gube svoju sposobnost vezivanja u ovom stanju.  Dakle, čestice kamenca istječu s tekućinom u ovom stanju bez prianjanja za sustav cijevi.Struktura kamenca u vodi postupno se razgrađuje kako se u tkivima u obliku igle potiče učinak opuštanja, a kombinacija pozitivnih i negativnih iona odcjepljuje se tkivom kamenca.Ljuske kamenaca postaju mekane i konačno se eliminiraju.