IOREX VODA ZA ZATVORENU PETLJU-KOTLOVNICE

PROIZVEDENO U KOREJI 

IOREX EUROPE

VERNON d.o.o.

iorexeu@vernon.hr

00385912300311

PROBLEMI SA VODOM U ZATVORENOJ PETLJI KOTLOVNICE

 

Unutarnji cjevovodi bojlera zgrade skupljaju biofilm, sluz, hrđu i kamenac iz vode koju koristi. Oni smanjuju učinkovitost izmjenjivača topline unutar kotla, što košta vremena i novca za čišćenje nakupljenih ostataka i rješavanje problema uzrokovanih korozijom.

  • Ispiranje: Često ispiranje radi čišćenja unutarnjih komponenti od biofilma, sluzi i hrđe ili kamenca košta tisuće dolara i može dovesti bojler izvan rada danima. Ovo godišnje održavanje uzrokuje nepotrebne smetnje za stanovnike zgrada i nepotrebne troškove za upravitelje zgrada.

  • Kemijski inhibitori: Kako bi se spriječila češća potreba za mlazom, mogu se kupiti kemijski inhibitori kako bi se smanjio rast biofilma i smanjio razmjer hrđe i korozija. Ove kemikalije mogu smanjiti vijek trajanja komponenti u kotlu i dodati još jedan nepotrebni trošak proračunima za održavanje zgrade.

  • Korištenje električne energije / prirodnog plina:  biofilm, sluz, hrđa i kamenac, svi kotlovi na sok svoje učinkovitosti. To uzrokuje veće trošenje komponenti i kontinuirano povećava operativne troškove zbog povećane upotrebe električne energije ili prirodnog plina.

IOREX VODA I rješenja

IOREX sprječava i uklanja hrđu, kamenac, sluz i bio-film na unutarnjim dijelovima kotla.

IOREX VODA pruža:

  • Smanjuje upotrebu kemikalija

  • Smanjuje potrošnju vode i energije

  • Smanjuje troškove održavanja i povećava učinkovitost izmjene topline

  • Produljuje životni vijek unutarnjih dijelova kotla

PITANJA I TROŠKOVI

Unutarnji cjevovodi rashladnog tornja skupljaju hrđu i kamenac iz vode koju koristi. Oni smanjuju učinkovitost izmjenjivača topline, što košta vremena i novca za uklanjanje nakupljenih ostataka i rješavanje problema uzrokovanih korozijom.

  • ISPIRANJE: Često ispiranje radi čišćenja unutarnjih komponenti od hrđa ili kamenca košta tisuće dolara i može ostaviti rashladni toranj izvan rada dana. Ovo često uzrokuje nepotrebne smetnje za stanovnike zgrade i nepotrebne troškove za upravitelje zgrada.

  • KEMIJSKI INHIBITORI: Kemijski inhibitori se mogu kupiti za smanjenje hrđe, kamenca i korozije. Ove kemikalije mogu smanjiti vijek trajanja komponenti u rashladnom tornju i dodati još jedan nepotrebni trošak proračunima za održavanje zgrade.

  • UPOTREBA ELEKTRIČNE ENERGIJE: Sustavi za hlađenje od hrđa i kamenca njihove učinkovitosti. To uzrokuje veće trošenje komponenti i kontinuirano povećava operativne troškove zbog povećane potrošnje električne energije. Katodni uređaji za smanjenje hrđe i/ili kamenca također troše puno električne energije što povećava operativne troškove i odgovornost za održavanje.

IOREX RJEŠENJA

IOREX može značajno smanjiti potrebu za godišnjim mlazom, kemijskim inhibitorima i katodnim uređajima. Patentirani proces statičke ionizacije smanjuje i preokreće hrđu, kamenac i koroziju. Patentirani IOREX proces razbija hrđu i kamenac i može smanjiti potrebu za čestim mlazom, čime se štedi novac i smanjuje potrošnja vode.

Drugi slični uređaji rashladnog tornja povećavaju Vam račune za struju, moraju se mijenjati svakih 5-10 godina i mogu riješiti samo neke probleme koji smanjuju učinkovitost rashladnog tornja.

IOREX smanjuje troškove održavanja, povećava učinkovitost izmjene topline i proizvodi životni vijek unutarnjih dijelova rashladnog tornja. Bez održavanja i traje najmanje 25 godina, IOREX će uštedjeti novac i proizvoditi vijek trajanja rashladnog tornja.

PRIMJERI INSTALACIJE IOREX UREĐAJA

VIŠE O PROIZVOĐAČU IOREX

Tečaj €/kn: 7,53450 2023-06-10 06:28:53