CIRKUL.VODE GRIJANJANova kvaliteta vode.
Bez ponovnog punjenja.

Za nova postrojenja, ne može se isključiti u potpunosti da čestice prljavštine iz uzimajući u sustav grijanja, na primjer pomoću materijalnih ostataka iz proizvodnje ili nečistoća koje se javljaju tijekom instalacije.

Ali čak i za vrijeme rada sustava, različite okolnosti mogu dovesti do onečišćenja. U nekim slučajevima može biti potrebno liječiti vodu za grijanje - na primjer, nakon zamjene kotla ili ako se mijenjaju zahtjevi kakvoće vode. U najboljem slučaju, inline priprema odvija se bez prekida operacije.

Ako dođe do kvarova u sustavu grijanja kupca, potrebna su brza rješenja. Dobro, ako imate pravi alat pri ruci. Na primjer, sustav za kondicioniranje koji se brzo nakuplja i spreman je za upotrebu u kratkom vremenu.

Osim toga, potrebni su i rješenja za trajnu ugradnju koja osiguravaju besprijekoran rad sustava grijanja od samog početka. Na primjer snažni filtri za grijanje.
Dobro za rad u tijeku.
Također za tvoje.

Kada je riječ o pripremi vode za grijanje tijekom rada, postoji samo jedno rješenje. U dvije verzije. Judo HEIFI-Pure & CLEAN dostupan kao sustav za fiksnu instalaciju - ili kao prijenosni verziju koju možete koristiti kao alat. Obje izvedbe imaju ugrađenu cirkulacijsku pumpu koja izbjegava greške i omogućava visoku učinkovitost obrade. Biljke se filtriraju i desaliniziraju ili omekšaju u jednom koraku.
Ne postoji način oko ovog filtra.

Kao izumitelj filtra za zaštitu pitke vode, važno nam je ponuditi posebno učinkovit i dobro opremljen filter za zaštitu od grijanja.

JUDO HEIFI-TOP uklanja najmanju česticu prašine i plinove. Njegov jedinstveni recept za uspjeh: filtarski umetak s patentiranom, okretnom kružnom četkom.

Konstruktivni prednost: Dok je djelovanje konvencionalnog separatora mulja tlaka i protoka uvjeta ovisi potpuno uhvati, grijanje vode judo HEIFI-top i propušta kroz filter komoru. Na okruglom četkom nakupljaju se čestice prljavštine i mikrobubli. Čišćenje se obavlja u kratkom vremenu: pritiskom na ručni kotačić okreće se i četkom; Čestice prljavštine potresaju se i ispiru u odvod.

Učinak filtracije obuhvaća sve vrste čestica - magnetske i ne-magnetske.
Obrada cirkulacijske vode bez prekida.
VIŠE O PROIZVODIMA KLIKOM NA SLIKU ISPOD!