HUROM ZASTUPNIK

USLUGA SERVISA DOSTUPNA J E ISKLJUČIVO ZA PROIZVODE KUPLJENE U VERNON doo 

BESPLATNA DOSTAVA ZA HUROM SOKOVNIKE ZA HRVATSKU!

HUROM JAMSTVO PO UVJETIMA JAMSTVA ZA KUĆNU UPOTREBU 10 GODINA NA MOTOR SOKOVNIKA,2 GODINE NA OSTALI OSIM POTROŠNOG MATERIJALA(SLIKONSKE BRTVE I SL.)

VERNON doo JE OVLAŠTENI UVOZNIK I ZASTUPNIK HUROM SOKOVNIKA VEĆ 15 GODINA.

SVI REZERVNI DIJELOVI I SERVIS TE PODRŠKA OKO IZBORA I KORIŠTENJA SOKOVNIKA HUROM DOSTUPNI SU U NAŠOJ KORISNIČKOJ SLUŽBI NA 0912300311.

HUROM HRVATSKA VERNON doo I HUROM KOREA U VERNON TRGOVINI U SAMOBORU BLEIBURŠKIH ŽRTAVA 1945 BROJ 1 ,PRVI KAT

Od svog osnutka 1974. godine, nakon istraživanja sretnog života, uvedene su razne tehnologije. Huromova tehnologija neprestano se razvija i stalno raste uz izvrsne performanse i vrijednost kvalitete.

NOVO U 2023 GODINI HUROM H400 SOKOVNIK HLADNA PREŠA SA VELIKIM OTVOROM I LAGANIM ČIŠĆENJEM SAMO TITAN SIVA BOJA NAJBOLJI HUROM SOKOVNIK

KLIKNI NA SLIKU I SAZNAJ VIŠE!

ZAŠTO HUROM HLADNO CIJEĐENI SOK?

Hurom sok

Odaberite prirodne hranjive tvari s bojama

Različite boje 'povrća i voća' određuju fitokemije koje proizvode  biljke kako bi se zaštitile od štetnih tvari poput štetnih insekata i bakterija.
Konzumacijom fitokemija pomaže u prevenciji bolesti.

 • likopen (crveni)
  Rajčica, lubenica, jagoda, cikla itd.
 •  
 • Beta-karoten (žuti)
  Naranča, mrkva, limun, ananas itd.
 •  
 • lutein (zeleni)
  Kelj, špinat, kivi, brokula itd.
 •  
 • antocijanin (ljubičasta)
  Kelj, špinat, kivi, brokula itd.
 •  
 • kvercetin (bijeli)
  Kruška, jabuka, kupus, korijen cvijeta balona, ​​ginseng itd.

Ukusnije uživajte u soku od zelenog povrća!

Korijenasto povrće, klicano povrće i začinsko bilje dobro su za zdravlje.
Međutim, teško je jesti raznovrsno povrće zbog gorkog okusa, ribljeg mirisa i netopivih vlakana.
Uživajte u ukusnom Hurom soku od zelenog povrća za svoje zdravlje.

 • Prirodni okus i 5 prirodnih boja!
  Huromova originalna tehnologija cijeđenja nježno i polako cijedi sok zadržavajući boju, okus i hranjivost voća i povrća.
 • Zdrave sjemenke,kore i pulpe!
  Uživajte u šalici prirodne prehrane od povrća,sjemenke voća i ekstrakta kore.
 • Jedite više povrća i voća-je lakše uz  šalicu Hurom soka.
  Jedući povrće i voće kao sok, možete piti veću količinu nego jesti kao sirovo povrće i voće.

Hurom je tu da poboljšate i pojednostavite Vaš život!

Koristimo vrhunsku tehnologiju kako bismo u vaš svakodnevni život unijeli sigurne i jednostavne uređaje za korištenje.

NAŠA POVIJEST
Hurom stvara inovativnu tehnologiju

Više od 40 godina Hurom
radi na izgradnji jačeg mosta
između ljudi i zdravlja.

Mi smo entuzijasti sokova sa znanjem kako poboljšati čak i najsavršeniji napitak kako bismo ga učinili hranjivijim, ukusnijim i praktičnijim.
Uz Hurom sokovnika dobivate kulminaciju ovih 40+ godina nemilosrdnog istraživanja, razvoja i težnje za savršenstvom.
Svaki Hurom uređaj dolazi opremljen jamstvom kako bi Vam pružio dodatni mir pri kupnji.
RAZLIKA SPOROG STISKANJA / PREŠANJA SOKA
Huromova patentirana tehnologija Slow Squeeze je tajna iza soka punog okusa i hranjivosti. Pokrenuti motorom na izmjeničnu struju (AC) poznatoj po niskoj razini buke i vibracija, omogućujući Vam da napravite sok u okruženju bez buke, Hurom sokovnici su optimizirani za proizvodnju savršenog i vrhunskog soka svaki put. Tehnologija Slow Squeeze propušta sastojke kroz tri koraka kako bi se osigurao istinski uravnotežen sok: iscijediti, filtrirati i miješati.
ISCIJEDITI HLADNO PREŠANI SOK
Naši sokovnici polako cijede sastojke pomoću puža(VIJKA), umjesto da usitnjavaju voće i povrće velikom brzinom kao drugi blenderi i sokovnici na tržištu. Prirodno kretanje iznimno jake slično je načinu na koji možete stisnuti naranču rukom i minimizirati negativan utjecaj na sastojke koje koristite kako biste očuvali njihovu hranjivost i prirodni okus netaknutima.

Ključ za smanjenje gubitka hranjivih tvari zbog izlaganja topline i kisika, vrlo sitnih sastojaka, ističući njihov sok i hranjive tvari. Puž koji se koristi u Hurom sporim sokovnicima izrađen je od jake plastike nazvan polieterimid (PEI), koji je idealan za korištenje u okruženjima pod visokim tlakom. Rotirajući pri 43 i manje okretaja u minuti, naš PEI puž maksimalno povećava sadržaj hranjivih tvari u sokovima koje proizvodi .
FILTER SITO
Sok se zatim propušta kroz fino sito (rešetka od 0,3 milimetra) kako bi se sok filtrirao dok se ekstrahira. Odvajajući sok od teško probavljivih vlakana i čvrstih čestica, kako bi tijelo lakše apsorbiralo hranjive tvari, sok također ima koristi od poboljšane teksture, što ga čini užitkom za piće.

Izrađen od izdržljivog polieterimida (PEI) i nehrđajućeg čelika visoke čvrstoće, filter sito učinkovito podnosi visoke pritiske unutar komore, pridonoseći dugovječnosti Vašeg sporog sokovnika/hladne preše za sok.
Mješavina hladnog cijeđenog soka
Kako bi osigurali savršeno kombinirani sok, Hurom sokovnici koriste okretnu četku kako bi spojili sve okuse i hranjive tvari u istinski uravnotežen sok. Temeljito miješa hranjive tvari iz različitog voća i povrća, obogaćuje se okusom i aromom soka, ostavljajući Vam prekrasan sok baršunaste teksture.
Hurom je siguran i jednostavan

S ciljem osnaživanja svakoga
da svakodnevno uživa u blagodatima svježih sokova,
s velikom pažnjom gradimo naše sokovnike.

Lako čišćenje
Hurom uređaji izrađeni su s odvojivim pretincima za jednostavno sastavljanje i čišćenje. Možete jednostavno isprati sokovnik između sastojaka i kada je Vaš sok gotov, odvojite komade za temeljito čišćenje četkom za čišćenje. Odvojivi pretinci također su opremljeni naprednim sigurnosnim sustavom zaključavanja koji omogućuje da se motor uključi tek nakon što su svi dijelovi pravilno pričvršćeni.
Sigurno cijeđenje Hurom hladno prešanog soka
Dajemo sve od sebe kako bismo osigurali da su naši proizvodi sigurni za korištenje. Zato su Hurom sokovnici 100-postotni bez BPA i nemaju oštrice ili oštre dijelove, što ih čini sigurnima čak i za djecu. Također smo dizajnirali naše sokovnike s uskim spremnicima koji sprječavaju da čak i najmanje ruke dođu unutra.
Hurom Vam olakšava jesti voće i povrće
Voće i povrće bogato je hranjivim tvarima za koje se zna da pomažu u prevenciji bolesti i održavanju cjelokupnog zdravlja. To uključuje razne enzime, vitamine, fitokemikalije, minerale i dijetalna vlakna.

Najnovija tehnologija hladnog prešanja Hurom sokovnika čuva hranjive tvari osjetljive na toplinu - poput vitamina C i raznih enzima - ostavljajući Vam optimalno hranjiv i ukusan sok.
Spreman za piće
Uživajte u baršunastoj teksturi koju može pružiti samo Hurom spori sokovnik, bez potrebe za dodavanjem vode, leda ili kemijskih dodataka. Filtriranjem svih netopivih vlakana prisutnih u odabranim sastojcima, konačni proizvod će biti potpuno prirodan sok, istinskog okusa i bez ikakvih gorkih spojeva. Ukusno zdrav prešani sok koji je lakše progutati u usporedbi s kašastim sokovima i stoga ga mogu sigurno konzumirati svi - od male djece do starijih!

Maksimizirajte hranjivu vrijednost i okus svakog sastojka i obogatite svoju prehranu svim detoksikacijskim svojstvima prisutnim u voću, povrću i lisnatom zelju uvodeći Hurom sokovnik u svoj životni stil.
Zdravi i ukusni recepti za sokove
Bilo da volite slatko i slano voće poput jabuke i naranče ili svježe lisnato zelje poput kelja i špinate ili čak osvježavajuće bademovo mlijeko, Hurom sokovnik je za Vas. Možete s povjerenjem birati između širokog spektra sastojaka.

Sastavili smo i kategorizirali niz ukusnih i jedinstvenih recepata za sokove kako biste najbolje mogli iskoristiti svoj Hurom spori sokovnik.
Pustolovan
Proširite svoje horizonte neobičnim kombinacijama sastojaka.
Pogledajte recepte
Detoksikacija
Priuštite svom tijelu zdravo čišćenje.
Pogledajte recepte
Podrška imunitetu
Ojačajte svoje tijelo prirodnim vitaminima.
Pogledajte recepte
Niske kalorije
Uživajte u prirodnim receptima bez pretjeranih kalorija.
Pogledajte recepte
Pomladiti se
Borite se protiv umora i ostanite usmjereni tijekom dana.
Pogledajte recepte

SOKOVNICI HUROM WEB TRGOVINA