VERNON d.o.o. JUDO HRVATSKA -JUDO tretman vode


JUDO HRVATSKA
JUDO tretman vode
Rješenja za sve što se tiče vode
JUDO je bio pionir na polju pročišćavanja vode još od svog osnutka prije 80 godina. Razvijamo, proizvodimo i prodajemo uređaje i kompletne sustave za optimizaciju pitke vode i zaštitu opskrbnih sustava u kući. Kao partner u trgovini i industriji, JUDO nudi tehnička rješenja problema za sve što se tiče vode za privatna domaćinstva, hotele, bolnice, trgovinu, industriju, općine itd.
Puna podrška
Najviša kvaliteta i pouzdanost naših proizvoda također znači da su profesionalno instalirani i pušteni u rad. Zato se oslanjamo na snažno partnerstvo s trgovinom i pratećim vodoinstalaterima koliko god možemo. To se prije svega odnosi na osobnu podršku koju pružaju naše unutarnje i vanjsko osoblje. Također nudimo širok spektar tečajeva i seminara s kojima naši kupci i partneri mogu sustavno proširiti svoje znanje i vodstvo u nadmetanju. Zajedno s našim maloprodajnim partnerima osiguravamo optimalnu dostupnost naših proizvoda i kratke udaljenosti.
Kvaliteta "Made in Germany"
Kvaliteta je zajednička nit, od razvoja preko proizvodnje do servisa nakon prodaje. Kako bismo našim kupcima ponudili stalnu kvalitetu, JUDO proizvodi isključivo u Njemačkoj.
Ispitana tehnologija
Pomoću JUDO tehnologije stječete provjerenu kvalitetu. Naši zaštitni filtri za ispiranje, omekšivači, dozirne pumpe itd. Ispunjavaju najvažnije njemačke i europske standarde i smjernice. Stoga ispunjavaju visoke zahtjeve u pogledu sigurnosti i higijene.