VERNON d.o.o.zastupnik i uvoznik EUROACQUE ITALY obrada i tretman vode, proizvodi se u Italiji od 1978.


VERNON d.o.o. zastupnik i uvoznik

Filtera za vodu,omekšivača za vodu,kemijska obrada vode sa sredstvima za čišćenje...made in Italy

Tretman vode, proizvodi se u Italiji od 1978.
Euroacque je talijanska tvrtka, talijanski proizvođač komponenti za primarnu obradu vode i održavanje toplinskih sustava i sustava grijanja, kako na stambenoj tako i na industrijskoj razini.

Danas je vodeći u Italiji i dobro zastupljen u inozemstvu, zahvaljujući širokoj trgovačkoj mreži i naprednoj postprodajnoj usluzi.

Struktura i proizvodi neprestano se razvijaju: brojni talijanski i europski patenti dokaz su želje da se uvijek najbolje odgovori na potrebe svojih partnera.
Euroacques
PROIZVODIMO I PLASIRAMO PROIZVODE I UREĐAJE ZA PRIPREMU VODE.
Djelujemo kao proizvođači u sektoru primarne obrade vode na nacionalnoj i međunarodnoj razini. (ISO 9001:2008 certificirani sustav)

Isporučujemo proizvode za kućnu, industrijsku, tehničku i medicinsku primjenu
za bilo koju potrebnu količinu vode, prateći sve faze izgradnje
sustava, od faze analize i projektiranja, do faze proizvodnje i ispitivanja uzimajući u obzir razvoj tehnologije, uštede i propise.

Proizvodnja i promet proizvoda obuhvaća:

VELVET, ekološki dvostruko proporcionalni volumetrijski omekšivač.
Ekskluzivna usluga i protustrujni sustav ubrizgavanja slane vode omogućuje 100% korištenje smole koja se nalazi u cilindru. Prednosti: ušteda do 80%* soli i vode uz nisku i visoku uporabu sustava.
LINIJA UREĐAJA ZA PRIPREMU VODE I LINIJA
KEMIJSKIH PROIZVODA ZA PRIPREMU VODE.

Euroacque pokriva 100% talijansko tržište zahvaljujući široko rasprostranjenoj mreži agencije (ukupno 40), kroz naprednu uslugu nakon prodaje koju jamči više od 200 kvalificiranih centara za tehničku pomoć prisutnima na cijelom nacionalnom teritoriju koje tvrtka periodično ažurira obukom.

Euroacque preko distributera u raznim europskim i izvaneuropskim zemljama izvozi u: Francusku, Španjolsku, Grčku, Rumunjsku, Mađarsku, Češku, Slovačku, Njemačku, Belgiju, Švicarsku, Egipat, Kuvajt, Poljsku, Kazahstan, Bugarsku, Alžir, Tunis, Cipar, Brazil.

Struktura i proizvodi neprestano se razvijaju, brojni patenti dokaz su kontinuirane želje da se na najbolji način odgovori na potrebe svih pažljivijih kupaca. Euroacque je dio trgovačkog udruženja Aqua Italia – ANIMA.