Isto vrijedi i za kamenac, manje je više

Isto vrijedi i za kamenac,
manje je višeMeka voda je blagoslov - na mnogo načina. Toliko prednosti koje su različite od želja vaših kupaca. Mnogi žele potrošiti manje vremena za čišćenje. Drugi cijenimo hranjivi učinak meke vode. Ili želite zaštititi instalaciju i kućanske aparate od kamenca.

Koliko je dobar sustav za omekšavanje vode iz JUDO-a može sve to učiniti.

A ako se vaši klijenti uglavnom bave zaštitom linije i ne žele mijenjati svoj sastav u smislu njihovog sastava, mogu se koristiti sustavi za alternativnu zaštitu od kamenca. Naravno, i od JUDO-a.
Omekšavanje: postupak
mnogo načina da ga optimizirate.
Željena voda -
jedinstven u svijetu

Sustavi omekšavanja vode rade na načelu ionske izmjene: kalcijev i magnezijev ioni koji tvore tvrdoću zamjenjuju se natrijevim ionima. Ovo je osnovno načelo isto za sve sustave svih pružatelja usluga. Pa ipak postoje mnoge točke na kojima se možete jasno razlikovati kvalitetom i inovativnom tehnologijom.
Naš cilj je napraviti razliku sa svakim od naših modela.
U kvaliteti, tehnologiji i rukovanja.

Potpuno automatizirani sustavi omekšavanja vode JUDO i-soft serije označavaju vrh moguće. Omekšivači kućnih voda omogućuju svojim vlasnicima prilagodbu tvrdoće vode putem smartphonea ili tableta za svaku potrebu i situaciju. Jedinstvena prednost u svijetu. Temelj za ovu tehnologiju je mjerenje sirove vode uz pomoć JUDO i-guard senzora i kontrole putem i-matic tehnologije. Za vaše klijente to prije svega znači jedno. Željena voda - u bilo kojem trenutku.


Omekšavanje - meka voda

Istražite naše sustave omekšavanja vode.
Željena voda -
također za instalateraS potpuno automatskim sustavima omekšavanja vode JUDO i-soft serije, ispunjavamo i želje instalatera. Nakon jednostavnog pokretanja.

Budući da biljke mjere kvalitetu sirove vode i mogu se prilagoditi, nema potrebe za nezgodnim rukovanjem s instrumentom za titraciju i ručnim podešavanjem raskrižja. Ti koraci preuzeti same biljke.

Najlakši način da to napravite je s i-soft plusom: Sa svojim dodirnim zaslonom, vodi vas kroz sve korake potrebne za puštanje u pogon.

Kvaliteta na velikom mjerilu:
Sustavi za industrijsku i građevinsku tehnologiju

Kada je riječ o većim stambenim kompleksima, komercijalnim ili industrijskim zgradama, zahtjevi također rastu. S raznim sustavima omekšavanja vode za industrijsku i građevinsku tehnologiju nudimo visoko kvalitetno rješenje za svaki zadatak.

JUDO i-soft tehnologija je također dostupna za zgrade s do 200 stambenih jedinica. Sa svim njegovim prednostima, od modularnog dizajna i jednostavnog, higijenskog optimiziranog puštanja u pogon do balansiranja tvrdoće sirove vode.

Možete ukloniti vapno.
Ili stabilizirati.

VIŠE INFORMACIJA I WEB KUPNJAOsim omekšavanja, postoji i drugi način za zaštitu instalacija i opreme od kamenca. Sastoji se od ostavljanja vapna u vodi - ali pazeći da se ne može podmiriti.

JUDO biljke za alternativnu zaštitu od kamenca formiraju mikroskopski male kristalne sjeme od vapna koji se nalaze u vodi. Preostali vapni sada više vole nanijeti na ove kristale - a ne na cijevi i površine izmjenjivača topline.

Sustavi za alternativnu zaštitu od kamenca od JUDO dostupni su za kućnu vodu, kao i za industrijsku i građevinsku tehnologiju.
Alternativna zaštita od kamenca

Istražite naše alternativne sustave zaštite od kamenca.


Meka voda zadovoljava naša očekivanja o udobnosti. I norma.

Kada omekšava vodu, radi se o željama kupaca. I više: DIN 1988-200: 2012-05 navodi pod točkom 12.2.3 na temu stvaranja kamena: "U slučaju da se može očekivati ​​formiranje kamena, može se razmotriti i tretman pitke vode za. B. Omekšavanje vode ionskom izmjenom. "
Ostale teme u sanitarnom proizvodu


Nema pristupa za čestice prljavštine
Standardi kao što su DIN 1988-200 propisani su zaštitni filteri i zahtijevaju čiste sustave cijevi bez čestica korozije.


mineralna doziranja


Cijev štiti vodu. Ponekad je obrnuto.


higijena pitke vode


Svakodnevno, ali ne uvijek zajamčeno.


Sustavi za propuštanje zaštite


Fluentna voda je lijepa. Ali ne u dnevnoj sobi.


odvajanje sustava


Ponekad razdvajanje mora biti razina.


Wellness


Kupajte se u životnoj energiji.